fbpx

Молитва святого Власія на очищення будинку

Що собою являє молитва на очищення будинку? Як видалити з квартири негативну енергетику? На ці та інші питання ми відповімо в статті.

Кожен мріє очистити своє житло від поганого і захиститися від xвopoб і бід, щоб з упевненістю заявити: «Мій дім – моя фортеця». Захистити свою сім’ю і себе можна за допомогою очищувальних молитов, читаючи їх у своїй квартирі.

Мало кому відомо, що таке молитва на очищення будинку. Своє житло потрібно систематично вичищати від усього нечистого і негативної енергії. Особливо після недуг і великих сварок. Так ви остаточно вижене з квартири нещастя.

До обряду потрібно приступати з безгрішними думками і чистою душею. Домогтися результату можна, заздалегідь побувавши на богослужінні і сповіді. Перед проголошенням чистячих молитов бажано постити три дні.

Читайте також: ДЕНЬ СВЯТОГО ВЛАСІЯ: ПРИКМЕТИ, ЗВИЧАЇ ТА ЩО НЕ МОЖНА РОБИТИ В СВЯТО 24 ЛЮТОГО

“Господи Ісусе Христе, Сину Божий, захисти мя святими Твоїми Aнгел і молитвами Всепречістия Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Силою Чесного і Животворчого Хреста, святого архістратига Божого Михаїла та інших Небесних сил безплотних; святого Пророка і Предтечі Хрестителя Господнього Іоанна;

Святого Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова; священномученика Кипріана та мучениці Юстини; святителя Миколая архієпископа Мир Лікійських, чудотворця; святителя Льва єпископа Катанскаго; святителя Іоасафа Белгородскаго; святителя Митрофана Воронежскаго;

Преподобнаго Сергія ігумена Радонежскаго; преподобнаго Серафима Саровскаго, чудотворця; святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії; святих і праведних Богоотец Іоакима і Анни і всіх святих Твоїх, допоможи мені, недостойному рабові твоєму (ім’я того, хто молиться).

Спаси мене від всіх навіт ворожих, від усякого чаклунства, чарівництва, чародійства і від лукавих людей, та не зможуть вони заподіяти мені якогось зла .

Господи, світлом Твого сяйва збережи мене на ранок, на день, на вечір, на сон грядущий, і силою Благодаті Твоєї відверни і видали усякої злих нечестя, действуемие за намовою диявола. Бо твоє є Царство і Сила, і Слава, Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь”.

Строго кажучи, звичайній людині нелегко очистити житло. Хто знає, що за люди там до вас жили і що за суті досі там живуть незримо. Якщо ви почали самовпевнено виганяти їх з насидженого місця, ви можете накликати такі неприємності, що не присняться навіть в нічному кошмарі, чого не побажаєш своєму лютому ворогові.

Джерело.

You cannot copy content of this page