X

Безумовно, що Біблія – це книга мудрості, корисних порад, які допомагають нам у час вибору, час сумнівів, переживань, суму, радості. Та є цитати і слова, які найчастіше шукають в цій Книзі книг. ТОП-5 найпопулярніших біблійних віршів

Безумовно, що Біблія – це книга, де безмір мудрості, корисних порад, які допомагають нам у час вибору, час сумнівів, переживань, суму, радості. Та є цитати і слова, які найчастіше шукають в цій Книзі книг.

ТОП-5 найпопулярніших біблійних віршів:

1. Йоана 3:16 „Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним“.
Єремії 29:11 „Бо я свідомий моїх щодо вас задумів, – слово Господнє, – задумів щастя, а не лиха, щоб забезпечити вам надійне майбуття“.

2. Филип’ян 4:13 „Я можу все в тому, хто укріплює мене“.

3. Псалом 22: 4 „Навіть коли б ходив я долиною темряви, -я не боюся лиха, бо ти зо мною. Жезло твоє й палиця твоя -вони дають мені підтримку“.

4. Римлян 8:28 „Ми знаємо, що тим, які люблять Бога, – покликаним за його постановою, усе співдіє на добро“.

5. Десять слів, за якими найчастіше здійснюють пошук у Біблії: кохання, віра, мир, надія, радість, молитва, Дух Святий, благодать, зцілення, прощення.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

Oksana H:
Related Post