X

Український співак Артем Пивоваров, окрім музики, має ще одне захоплення – східні єдиноборства, якими займається давно: днями продемонстрував шанувальникам фрагмент зі своїх тренувань

Артист захоплюється східними єдиноборствами та вивчає стиль ушу Він-чунь.

Український співак Артем Пивоваров, окрім музики, має ще одне захоплення – східні єдиноборства, якими займається давно та доволі серйозно.

Днями на сторінці в Instagram Пивоваров продемонстрував шанувальникам фрагмент зі своїх тренувань з китайського бойового мистецтва. Артист запостив відео, на якому вдосконалює свою майстерність у стилі ушу Він-чунь.

Як помітили пильні шанувальники Пивоварова, його тренування відбувалося в буддистському Храмі Білого Лотоса, що розташований у місті Черкаси.

“Оце сила Черкас надає сили Артему”, “Він-чунь – це круто!”, “Білий Лотос, нещодавно теж там була. Неймовірне місце”, – пишуть фани у коментарях.

Зазначимо, що Артем Пивоваров раніше не одноразово розповідав, що захоплюється Він-чунь, а також займається дзюдо і боксом. Артист зізнавався, що є прихильником бойових мистецтв.

“Першою чергою, бойові мистецтва розвивають моторику, реакцію, мислення, в будь-яких екстремальних ситуаціях мені подобається бути в тонусі, мені хочеться завжди дотримуватися якоїсь своєї філософії, але водночас мені подобається східна філософія, тому я почав вивчати східні єдиноборства – вони зміцнюють і тіло, і дух”, – ділився раніше Артем.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Oksana H:
Related Post