fbpx
Мама почала з порогу: – Ти маєш повернути сестрі чоловіка! – Тихіше, розбудиш донечку, – попросила її я. – Зорянка тобі не донечка! А Маша – твоя сестра. Це все неправильно! – продовжувала мама. Так, я справді тепер разом з чоловіком сестри, а Зорянка називає мене мамою. А Маша вже більше двох років в Голландії. Була. І ось повертається. Маша у 17 років оголосила, що вона при надії і виходить заміж. Їй справили пишне й не дешеве весілля. Вони з Ярославом почали жити у нас дома. Народилася Зорянка. Зять виявився хорошою і відповідальною людиною. На відміну від Маші
Мама почала з порогу: – Ти маєш повернути сестрі чоловіка! – Тихіше, розбудиш донечку,
Батько зробив моє дитинство дуже строгим. Я додержувалася режиму, не мала ніяких поблажок і розваг. Мама нічого йому сказати не могла, вона повністю залежала від тата фінансово. Але для інших ми були ідеальною родиною. Тато-начальник, скромна мама-домогосподарка і красуня донечка. – Я зробив дарчу на будинок. Але сильно радій. Не на тебе, – усміхнувся батько. Я дивилася на нього збентежено. Батько продовжив: – Хата залишиться моєму племіннику Тарасу. Пам’ятаєш його? – і батько знову посміхнувся. У мене не було слів. Я бачила того Тараса лише кілька разів у житті, та й батько теж. Тарас живе на іншому краї України. Батько так вичинив навмисне – це зрозуміло. Він ніколи мене не любив. – Ти не заслужила цього дому, – додав батько
Батько зробив моє дитинство дуже строгим. Я додержувалася режиму, не мала ніяких поблажок і
Вже пів року чоловік ходив на роботу, а зарплати в дім не приносив. Спершу було стажування, за яке Андрію, нібито, як не платили, після, нібито, почали затримувати. Мене таке життя не влаштовувало, тому одного разу, коли ми вдвох вийшли зранку на роботу, я просто прослідкувала за своїм чоловіком, який кожного разу одягав діловий костюм, ніби професор
Вже пів року чоловік ходив на роботу, а зарплати в дім не приносив. Спершу
Зібралися ми видати нашу донечку заміж – Іринці 27 років, пора і власну родину створювати. Тим паче, що й людину гідну зустріла – Дениса. Коли я дізналася, яким приданим забезпечила свого сина моя майбутня сваха після своїх італійських заробітків – зраділа, лукавити не буду. Тому я швидко зметикувала і запропонувала найкращий варіант – шлюбну угоду. Так вони ще й за весілля платити не збираються! Від відповіді свахи я аж підскочила! 
Зібралися ми видати нашу донечку заміж – Іринці 27 років, пора і власну родину
Я бачила, як закохано дивиться невістка на мого молодшого сина, але відганяла ці думки, бо вона ж дружина старшого Сашка. Але таки це сталося і вони розкрили свій “секрет”. Саша був ображений на мене, бо я це допустила і пішов з дому, а невістка просто перебралась з кімнати Саші до Віталія. А потім діти подарували мені онучку!
Я бачила, як закохано дивиться невістка на мого молодшого сина, але відганяла ці думки,
Мій Павло живе на дві сім’ї. В іншому місті в нього законна дружина і двійко діточок. Спершу він проживав в гуртожитку, а вже шість років у мене. Я навіть підрахувала: на рік він зі мною десять місяців, а з дружиною лише два. Але так вийшло, що його Мар’яна має приїхати до нього в столицю. І тепер я повинна з’їхати з власної квартири, щоб зробити видимість, ніби Павло “чесний”. Але в мене є інший план
Мій Павло живе на дві сім’ї. В іншому місті в нього законна дружина і
Коли ми з Богданом дізналися, що чекаємо на дитинку, то неймовірно зраділи. І лише стать маляти наробила такого шуму в нашій сім’ї. Але я рада, що чоловік таки признався, що насправді його турбує. Я розумію, що головне, щоб дитинка була здорова, але моєму Богдану потрібен був інший підхід, і я його знайшла, дякувати Богу!
Коли ми з Богданом дізналися, що чекаємо на дитинку, то неймовірно зраділи. І лише
Моя онучка намагається догодити мені у всьому. І вікна помила до Великодня і продукти купує і їсти готує. А все це через мою квартиру в центрі міста. Але ця фальшива дівчина, разом зі своєю мамою, нічого від мене не успадкують. Але я не проти їх допомоги. Просто вони не знають, що я в курсі про їх задум, і будуть, ох я здивовані моїм заповітом!
Моя онучка намагається догодити мені у всьому. І вікна помила до Великодня і продукти
Після того як не стало чоловіка, родичі, сусіди і навіть єдина дочка вважають, що і моє життя вже нічого не варте. “Ти куди така нарядна зібралася? Я надіюсь в торговий центр? Тобі варто відкласти такий одяг, а носити лише чорний. Не годиться, що люди скажуть!”. А після і дочка “на каву” забігла. “Мам, ти відразу на мене татову фірму переписуй”, – Агов, люди, я ще тут, і не збираюся “руки складати”
Після того як не стало чоловіка, родичі, сусіди і навіть єдина дочка вважають, що
Ну така вже нахабна. Я ж акуратно запитала Ірину, коли вони з сином планують дітей, вона відповіла з насмішкою: “Коли ви напишете заповіт”. Це було для мене потрясінням. Я не могла повірити, що вона так не красиво може відповісти на таке особисте питання. Не подобалась мені ця Ірина з самого початку. Треба було будь-якою ціною їх розлучити на самому “корені”. Тепер вже надто пізно. Хоча, може й ні. Дітей ж то в них немає!
Мене звати Оксана, і я була в подиві, коли мій син Володимир привів додому

You cannot copy content of this page