fbpx

У двері постукали. Там стояла незнайомка, яка дала мені подарункову картку до садової крамниці. Виявляється, її дитина довго зривала у мене тюльпани щоб подарувати їй

Багато хто говорить про те, що людство втратило своє співчуття та милосердя. А ми вам розповімо, що це так! Є в нашому житті місце добру і добрим вчинкам.

Я залишився без роботи, а мій батько втратив картку і йому не було на що навіть купити їжу. Коли він про це мені розповів, то зайшла жінка, яка принесла їжу. Вона хотіла допомогти моєму батькові і залишила йому багато запасів. Таку щедрість ми пам’ятатимемо ще довго.

У двері постукали. Там стояла незнайомка, яка дала мені подарункову картку до садової крамниці. Виявляється, її дитина довго зривала у мене тюльпани щоб подарувати їй. Таким чином жінка вирішила відшкодувати мені втрати, а я думала, що квіти псували коти й собачки.

Мені виповнилося 21, і я їхав у кіно машиною моєї мами. оскільки я поспішав, то забув вимкнути світло. Один дуже добрий чоловік подарував мені кабелі для підзарядки, щоб я міг дістатися додому благополучно.

Якось ми стояли всією сім’єю за шкільним автобусом, в якому діти корчили нам пики. І тут одна дитина почала танцювати, а я почав робити те саме. Ця картина неймовірно розвеселила весь автобус. Діти  заливались дзвінким сміхом. Цю зупинку я не забуду ніколи!

Ця ситуація сталася 10 років тому. Тоді ми з моєю сестрою звернулися до маленької дівчинки у автобусі, який їхав до Діснейленду, з проханням дати днам автограф. Ми хотіли з нею сфотографуватися, оскільки хотіли показати всім нашим друзям, що ми знайомі зі справжньою принцесою. Ця малеча дуже розхвилювалася, адже вона вважала себе справжньою принцесою. А потім вона сказала нам, що всі можуть бути принцесами. Тим більше, що ми були у Діснейленді. Все, що нам необхідно було для повноти образу, це знайти відповідні корони.

Я завжди ношу яскраве волосся. Зараз воно бірюзового кольору, який помітний здалеку в нашому маленькому місті. Якось я прогулювався вулицею, коли літня жінка сказала, що моє волосся ідеально підходить до моїх шортів. Я навіть розраховувати не міг на таке розуміння та підтримку!

Передрук без посилання на Ibilingua.com заборонено

Фото ілюстративне, Ibilingua.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page