fbpx

2023 рік Чорного Водяного Кролика буде складним для 3 знаків Зодіаку: їхні проєкти можуть зазнати краху!

2023 рік Чорного Водяного Кролика буде складним для 3 знаків Зодіаку: їхні проєкти можуть зазнати краху!

2023 рік – рік Водяного Кролика. Відповідно до китайської астрології, це ідеальний час, щоб навчитися направляти свої емоції та йти на поступки. Це також рік, коли Сатурн повертається в знак Риб. Таким чином, цей астральний клімат вплине на життя певних знаків зодіаку, яким доведеться зіткнутися з труднощами і переглянути всі свої плани.

Рік Чорного Водяного Кролика починається 22 січня 2023 року. Зараз саме час зробити паузу, щоб проаналізувати сьогодення, поставити нові цілі та забезпечити майбутнє. У той час як цей період обіцяє бути м’яким для деяких астрологічних знаків, інші дозволять бути приголомшеними його негативною енергією.

У 2023 році три знаки зодіаку пройдуть через особисті та професійні турбулентності. Їм доведеться бути обережними, щоб не приймати поспішних рішень, які погіршать їхню ситуацію.

Лев

Знак Лева першим зазнає неприємностей у 2023 році. На думку астрологів, Левам може не пощастити на професійному рівні, і їхній кар’єрний план буде дестабілізований.

Щоб відновити контроль над своїм життям і перегорнути сторінку минулого, цей знак Вогню повинен переглянути свої цілі та зосередитися на собі, щоб краще рухатися вперед.

Цей новий досвід стане для нього можливістю відкрити для себе нові незвідані горизонти та розвинути нові навички.

Діва

Рік Водяного Кролика дозволить знаку Діви почати абсолютно нову сторінку у своєму житті. На роботі цей земний знак отримає вигідні пропозиції та багато можливостей для зростання. Однак їх необхідно дуже уважно вивчити, щоб зберегти бюджетний баланс.

Протягом року у цього знака зодіаку буде бажання зробити певні витрати, щоб примножити свій дохід або розширити свою владу. Він також повинен навчитися делегувати та співпрацювати з перевіреними компаніями, щоб розвиватися у своїй кар’єрі.

У любовному плані Діва в 2023 році, ймовірно, прийматиме дуже ризиковані рішення, не замислюючись. Їй рекомендується проявляти більшу проникливість, перш ніж приймати будь-яке рішення.

Стрілець

Знак Стрільця також “отримає” від негативного впливу Сатурна. Для реалізації деяких проєктів знадобиться більше часу, ніж очікувалося. Це може бути пошук роботи для одних Стрільців або нова діяльність, яка з усіх сил намагається злетіти для інших.

Результат: цьому знаку Вогню доведеться зіткнутися з деякими фінансовими та адміністративними проблемами. З перших місяців року Стрільцям доведеться почати серйозні зміни в роботі. Однак йому часто буде важко довіряти іншим. Крім того, цей рік може дозволити йому навчитися новому і реалізувати давні мрії.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page