fbpx

2023 рік може принести нещастя цим 3 знакам Зодіаку: їм варто очікувати на велике розчарування!

2023 рік може принести нещастя цим 3 знакам Зодіаку: їм варто очікувати на велике розчарування!

Деякі знаки зодіаку відчують, що в їх соціальному та емоційному житті нічого не виходить у 2023 році. Оскільки Сатурн проходить через Водолія, а пізніше Плутон затьмарює Водолія, вони можуть винести уроки з минулого та внести зміни у свої стосунки. Відкрийте знаки, на які ці астральні коливання сильно вплинуть!

Залежно від життєвих обставин у кожного свій спосіб вирішення конфліктів. Якщо одним вдається налагодити стосунки з іншими, то інші, навпаки, переживають розчарування і зради в любові, на роботі або в дружбі. Це стосується трьох знаків зодіаку, які повинні бути особливо обережними, щоб уникнути певних конфліктів, які, ймовірно, виникнуть у 2023 році.

Здається, у 2023 році невдача переслідує три знаки зодіаку. Що стосується стосунків, вони зіткнуться з проблемами, які вплинуть на їхній настрій. Однак їм не варто опускати руки, щоб конструктивно їх подолати.

Близнюки

Близнюки – перший невдалий знак Зодіаку в 2023 році. Він дійсно буде в основі конфлікту з родичем або давнім другом. Дійсно, Сатурн досить швидко змусить його зрозуміти, що він більше не може розраховувати на цю людину і що йому буде краще діяти одному.

Крім того, цей транзит допоможе йому позбутися всіх інших людей, які відвернуться від нього під час цього важкого випробування. Однак ця ситуація, швидше за все, сильно вплине на його настрій і переповнить його стресом і тривогою.

Однак він не буде здаватися і  якнайшвидше вирішить цю ситуацію. Після кількох спроб примирення цьому знаку повітря нарешті вдасться розчистити минуле!

Рак

У 2023 році Рак не буде нудьгувати, ні на краще, ні на зло. Незважаючи на те, що удача на його боці в професійному та фінансовому плані, йому буде важко врегулювати свої відносини.

З початку року цьому чутливому та емоційному знаку Води буде важко підтримувати добрі стосунки з оточуючими. Однак цей знак не дозволить себе перемогти, і він може розраховувати на підтримку Сатурна, щоб зробити крок назад і визначити джерело проблеми.

Через кілька місяців сумнівів і запитань він зможе налагодити свій емоційний стан і почати абсолютно нову главу свого життя.

Скорпіон

Знак Скорпіона також може зазнавати конфліктних ситуацій. З початку 2023 року його людські відносини ускладняться на роботі.

Скорпіон, гордий, зацікавлений у тому, щоб виявляти смиренність, щоб заспокоїти напругу. Йому також доведеться бути пильним як парі, щоб ситуація не дійшла до точки неповернення.

Знову ж таки, саме його спосіб сприйняття стосунків з іншими буде причиною ускладнень у його парі. Скорпіон зацікавлений у внесенні низки змін у свій спосіб життя, щоб почати на хорошій основі зі своєю другою половинкою.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page