fbpx

2023 рік принесе несподівану удачу цим 3 знакам Зодіаку. Вони нарешті можуть здійснити свої мрії!

Новий рік означає новий розподіл планет і зірок на небесній карті нічного неба, а також нові впливи на вихідців зодіаку. Потужний і суворий Сатурн переходить із Водолія в Риби, Юпітер залишає знак Овна і входить у Тельця, а Плутон проходить через Козоріг перед тим, як почати свій курс у Водолії. Ці космічні події змушують удачу постукати у двері 3 знаків Зодіаку та дозволити їм втілити свої найбільші мрії в реальність.

Які 3 знаки зодіаку здійснять свої мрії у 2023 році

2022 рік ще не закінчився, і більшість із нас уже цікавляться майбутнім. Кожен хотів би знати, що доля приготувала для нього в наступному році, і це цілком нормально.

Щоб отримати уявлення, ви можете цілком покластися на гороскоп, щоб дізнатися, що зірки пророкують вашому знаку зодіаку. І як у повсякденному житті, комусь може пощастити більше, ніж іншим, але це не триває вічно. В астрології все залежить від руху планет, зірок і знака, через який вони проходять.

Юпітер продовжує свій шлях в Овні до 16 травня, коли він затемниться в Тельці, рух, який зробить вас активними та додасть вам енергії та динамізму.

Лев

Для вас, Леве, наступний рік стане прекрасним часом досягнень і успіху. Оскільки ваша найбільша проблема полягає в тому, щоб вийти за межі самого себе, проходження Сатурна в знаку Риб дасть вам силу та можливість зробити це. Зірки підтримають вас у кількох аспектах, вам просто потрібно бути наполегливим і мати тверду рішучість, щоб здійснити свої найзаповітніші мрії.

Під час проходження Юпітера в Овні ваша доля буде славною, ви нарешті зможете пожинати лаври слави після років праці та зусиль. Просто йдіть стрімголов, ризики вас не повинні лякати.

Скорпіон

Уродженці цього знака Води можуть бути змушені пройти через погану фазу протягом наступного року, коли вони матимуть проблеми з грошима під час проходження Плутона в Козерозі. Але подолати це їм вдасться, поки Сатурн знаходиться в Рибах, якщо уникати сумнівних проєктів з високим фінансовим ризиком.

Хтось зрозуміє, яка ви унікальна людина, і побачить речі поза видимістю. Ця особлива людина, ймовірно, буде вашою другою половинкою і зірки змусять ваші шляхи зустрітися та перетнутися.

Водолій

Водолій, ваш мрійливий характер означає, що ви часто засмучені, тому що нічого не йде так, як вам хочеться. Але більше ніяких розчарувань, протягом 2023 року ви пройдете життєві випробування без зусиль, незважаючи на непередбачені події, які можуть виникнути на вашому шляху, який, на вашу думку, був наміченим.

Завдяки транзиту Юпітера в Овні ви здійсните свої проєкти і нарешті здійсните свої мрії. Однак це потребує важкої роботи, але перш за все вам потрібно прийняти кілька чітких рішень зараз, щоб почати наступний рік правильно. Ставлення та мотивація з’являться, як тільки Сатурн перейде в знак Риб. Тож тримайтеся!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page