X

21 лютого Маша Єфросиніна зізналася, що не планує залишати Київ. Після початку війни вона разом із дітьми переїхала до західної частини України. Ведуча стала волонтером та допомагала переселенцям у Львові. Та все змінилося

“Я прийняла одне із найскладніших рішень” – сказала відома телеведуча Маша Єфросиніна.

Вона все ж таки вирішила залишити Україну разом із дітьми та собакою. Українська ведуча та волонтер Маша Єфросиніна заявила, що під час війни їй довелося обирати між материнством та боргом перед країною.

Про це вона написала 8 травня у Instagram.

“Вперше в житті я відчула себе поганою матір’ю місяць тому. Я бачила, як страждають мої діти в бомбосховищах щоночі, але відмовлялася покидати Україну – мене тримав борг перед країною та людьми, яким, як я була переконана, я потрібніша, ніж своїм дітям, які завжди все розуміли, за всіх часів розуміли: у мами є справа!” І я прийняла рішення, мабуть, одне з найскладніших у своєму житті: я обрала своїх дітей, обрала їхнє здоров’я та безпеку”, – розповіла Єфросиніна.

Ведуча зізналася, що, залишаючи Україну, вони взяли із собою собаку на прізвисько Ялта.

“Саша запитав: “Ми їдемо, щоб вижити, так що ми залишимо тут Ясю одну?” Тепер ми завжди, тупо завжди, всі разом, все в шерсті і все робимо спільно! І спільно з самого першого дня війни і до цієї секунди ми троє не хочемо, щоб комусь було погано, я не хочу постити жодних наших красивих фото чи навіть селфі, бо моє серце зараз з усіма українськими матерями, у яких життя забрало все, але лишило дітей! Сльози назавжди з тими матерями, котрі своїх дітей у цій війні втратили», – написала ведуча.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post