X

3 знаки Зодіаку будуть зраджені в 2023 році: вони відчують все, як злети, так і падіння в романтичних стосунках! Наступного року Юпітер перейде з Овна в Тельця, а Уран об’єднається з Плутоном

3 знаки Зодіаку будуть зраджені в 2023 році: вони відчують все, як злети, так і падіння в романтичних стосунках!

Справитися зі зрадою не завжди легко. Хоча деякі люди легко прощають, інші не поспішають подолати цей “осад”. Наступного року Юпітер перейде з Овна в Тельця, а Уран об’єднається з Плутоном. Можливість для деяких знаків зодіаку перегорнути сторінку токсичних стосунків і звільнитися від своїх негативних емоцій.

Довіра є наріжним каменем будь-яких здорових і тривалих стосунків. Тому переживання зради може залишити великий шрам, особливо на зрадженій людині. У коханні чи в дружбі ця егоїстична поведінка може породжувати конфлікти та давати вихід почуттю несправедливості. Щоб уникнути цієї реальності, три знаки зодіаку замкнуться у своїй оболонці.

Овен

Удача не завжди буде на боці Овна в 2023 році. Цей знак Вогню повинен буде підготуватися до певних складних і конфліктних ситуацій. В результаті йому доведеться захищатися від недоброзичливців, які прагнуть поставити йому палицю в колеса на роботі.

Дійсно, цей знак зодіаку буде дуже заповзятливим з початку року, але це може викликати ревнощі. Також Овнам варто очікувати злети і падіння в їх романтичних стосунках. Близька людина може зрадити їхню довіру, розкривши конфіденційну інформацію про них. Однак він може розраховувати на те, що Юпітер допоможе йому подолати ці випробування та краще керувати своїми емоціями.

Телець

Телець також буде розчарований на рівні відносин. Він, швидше за все, переживе напружені ситуації на особистому рівні. У перші місяці 2023 року може спалахнути конфлікт з коханою людиною. Таким чином, ці конфлікти можуть відкрити приховане обличчя супутника життя.

На щастя, цьому земному знаку вдається під впливом планети Венери прийняти найкраще рішення для власного благополуччя. Однак цьому земному знаку доведеться бути обережним, щоб не втягнути в свої особисті справи не тих людей. Це може використати кілька моментів уразливості та спонукати його до необдуманих дій.

Скорпіон

Скорпіон також, ймовірно, матиме труднощі у відносинах у 2023 році. Йому буде важко керувати своїми людськими стосунками. На роботі може зіткнутися з делікатною ситуацією, яку йому доведеться подолати з великим смиренням. Однак він скористається транзитом Юпітера, щоб прояснити речі та швидко знайти рішення.

Крім того, планети не будуть поблажливими в коханні. Дійсно, рівновагу в парі може послабити або ж зрада або ж брехня, розкриті серед білого дня. Хоча він глибоко розчарований, цей Водний знак відкриє серце своїй половині, щоб зрозуміти свій вчинок. Тому він звернеться до близького родича або давнього друга, щоб послухати його дорогоцінну пораду. Крім того, серія сумнівних подій змінить його уявлення про свого партнера.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post