X

3 знаки Зодіаку, чиє любовне життя суттєво покращується на тижні з 13 по 19 березня

3 знаки Зодіаку, чиє любовне життя суттєво покращується на тижні з 13 по 19 березня

Рак

Якщо є щось, на що ви ображаєтеся, так це непорозуміння у вашому любовному житті, і, на щастя для вас, дорогий Рак, цей тиждень, здається, буде вільним від таких конфліктів. Ви в хороших стосунках з тим, з ким у вас романтичні стосунки, і хоча ви готові до кращих стосунків, ви дуже задоволені тим, як все склалося.

Цього тижня, з 13 по 19 березня, ви можете виявити, що для того, щоб прийти туди, куди ви хочете, потрібні невеликі кроки, але хороший початок — це все одно надихаючий початок.

Ви не просите про це, але вперше за довгий-довгий час ви відчуваєте впевненість у своїх стосунках. Воно не було на межі розпаду, але шар, який ми називаємо “нудьгою”, почав дряпатися, і цього тижня ви уникаєте цієї фази, щоб краще пізнати один одного та зробити щось із нещодавно отриманими знаннями.

Водолій

Ви схильні надто ускладнювати речі просто тому, що ви гіпераналітичні, і коли ви шукаєте правду, вам потрібна правда і тільки правда. Цього тижня ви спростите своє мислення, і за свої зусилля ви отримаєте спрощений погляд на ваші стосунки.

Ви можете навіть здивуватися, чому ви витратили стільки часу на надмірний аналіз усього, адже ніколи це не приносило вам такого щастя, як цього тижня.

Позбавлення від потреби контролювати все є ключем до того, щоб ваш тиждень та інші ваші спільні тижні спрацювали. Ви завжди зможете висловити свою думку, але нарешті зрозумієте, що іноді “коли думаєте, ви нервуєте”. Мислення руйнує все, і цей тиждень дає вам свободу від мислення.

Риби

Це все ще ваш період Сонця, дорогі Риби, і, знаючи вас, ви скористаєтеся останнім універсальним прийомом. Ви почуваєтеся добре у своїй кар’єрі та творчому житті, і це переноситься на ваше домашнє життя, оскільки ви не можете розділити їх.

Якщо справи йдуть добре на роботі, то справи йдуть дуже добре з вашими романтичними почуттями, і цього тижня ви відчуваєте закоханість, зацікавленість і захоплення людиною, яку називаєте своїм партнером.

Ви добре ладнаєте, і це, в основному, все, що вам потрібно. Відтоді ви не бачите жодних перешкод у своїй роботі, які могли б вас розчаровувати, тому ніщо не може перешкодити вам і вашому партнеру відчути радість спільного життя. Використовуйте енергію Риб так, як тільки можете!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post