X

3 знаки Зодіаку починають нове життя в другій половині березня: їх життя отримає новий благотворний поштовх, будучи просвітленим Сатурном у Рибах і Плутоном у Водолії

3 знаки Зодіаку починають нове життя в другій половині березня: їх життя отримає новий благотворний поштовх, будучи просвітленим Сатурном у Рибах і Плутоном у Водолії

Для деяких настав час для нових починань. Це добре, березень місяць пройде під знаком змін і звершень. Таким чином, життя цих 3 знаків зодіаку отримає новий благотворний поштовх, будучи просвітленим Сатурном у Рибах і Плутоном у Водолії. Цей місяць виглядає багатообіцяючим, як весна. Який кращий спосіб знову почати з нуля!

Це не рідкість, коли наше життя перемежовується потрясіннями, породженими планетарним потоком, іноді сприятливим, іноді стримуючим. Для 3 знаків зодіаку березень буде сприятливим до оновлення. Доброзичливість Сатурна рухається в Рибах, а мудрість Плутона розкривається у Водолії, тоді як Овен вітає Сонце та Новий Місяць.

З такими сидеричними комбінаціями почати з нуля не буде складно!

Які три знаки зодіаку починають заново в другій половині березня?

Телець

Друга половина березня буде особливо прибутковою для представників Тельців, які побачать, що їхні надії на дохід значною мірою перевищені.

Дійсно, їх новий фінансовий стан допоможе їм відновити енергію, необхідну для відкриття нових професійних можливостей. Вони відновлять терпіння, стійкість і рішучість, щоб кинути виклик долі та скористатися можливостями, які відкриваються на їхньому шляху.

Тельці матимуть вітер у вітрилах і докладуть зусиль для створення творчих проектів. Не дивуйся! У Тельців так багато позитиву, що вони завжди отримують те, що хочуть! Представники цього безрозсудного знаку також матимуть можливість познайомитися з новими менталітетами, які розширять коло їхніх перспектив.

Цей більш освічений погляд на речі дозволить їм дізнатися більше про себе і, отже, внести зміни, необхідні для покращення свого життя. Більше того, у нього також може витати кохання! У цьому березні не виключена несподівана зустріч! Звичайно, це буде можливо лише за умови відкритості. Зустрічі, обміни та спілкування з часом покращать їх життя з емоційної точки зору.

Лев

У другій половині березня представники знаку Лев будуть займатися зміною обстановки та продуктивністю, що може призвести до можливих фінансових прибутків. Вони з часом знайдуть додаткове джерело доходу! У кінці місяця їх чекає сюрприз у вигляді пропозиції вийти заміж або зустрічі з довгоочікуваною людиною.

Вони повинні бути готові до будь-яких обставин! Водночас вони почуватимуться готовими взяти на себе свої обов’язки з ентузіазмом і непохитною рішучістю, що принесе їм заслужене визнання. Ця “перевірка” стане потужним паливом для представників Лева!

Якась поїздка може стати для них можливістю позбутися рутини, яка домінує в їх повсякденному житті. Як би там не було, березень місяць пройде під знаком змін, як внутрішніх, так і зовнішніх. Можливо, вони навіть зможуть стабілізуватися в місці, якого вони завжди прагнули?

Діва

Друга половина березня для уродженців знаку Діви розпочнеться успішно, і це непогано! Справи йдуть добре і їм не до вподоби! Натхненні наші друзі-Діви не матимуть можливості надто дихнути.

Вони зроблять все швидко і правильно. Вони не втратять своєї мети з поля зору і будуть керуватися лютою заздрістю, частково завдяки астральним рухам, які будуть їм на користь. Невирішені конфлікти? Настав час встановити рекорд!

Це якраз ідеальний момент, щоб нарешті розставити крапки над “i” і раз і назавжди закрити те, що їх мучило. З іншого боку, це та ситуація, яка вимагає терпіння.

Буде розумніше вирішувати розбіжності шляхом вислуховування, запитань і смирення. Таким чином, прихід весни може збігатися з відновленням відносин з коханими! Хороші новини, любов теж може постукати в їх двері і краще, в цьому випадку, зустріти її з розкритими обіймами! Це може навіть з’явитися тоді, коли вони цього найменше очікують.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post