X

3 знаки Зодіаку, у яких 16 березня під час квадрата Венера-Плутон виникнуть проблеми у стосунках

3 знаки Зодіаку, у яких 16 березня під час квадрата Венера-Плутон виникнуть проблеми у стосунках

Телець

Під час транзиту квадрата Венера-Плутон ми хочемо стояти на своєму і боротися з тим, кого любимо. Це не означає фізично, а емоційно та вербально. Проблема тут полягає в тому, що ми відмовляємося слухати його сторону, тому що ми занадто захоплені власними аргументами, щоб навіть взяти до уваги чиюсь точку зору.

Ось як Плутон працює з квадратом Венери; це змушує нас відчувати, що ми єдина людина, яка має значення в наших любовних стосунках.

Ми піддаємося найгіршій натурі в цей день, 16 березня, і це не допоможе вирішити проблеми, які вирують у наших стосунках. Під час квадрата Венера-Плутон вам, любий Телець, потрібно бути більшою людиною і зберігати спокій, навіть якщо ви хочете “полоскотати” комусь нерви. Прислухайтеся до свого партнера і нехай це буде день, коли ви вирішите проблему разом.

Рак

У ваших романтичних стосунках у вас все більше проблем, ніж ви хочете визнати, а під час квадрата Венера-Плутон ви захочете визнати це ще менше. Це якраз одна з головних проблем, любий Рак; ніхто з вас не хоче дивитися фактам в очі, і якщо ви не можете дивитися фактам в очі, ви навіть не намагатиметеся покращити факти.

Факти свідчать про те, що ви обидва ображаєтеся один на одного, але справжня проблема полягає в тому, що ви забули, чому образилися один на одного.

Іншими словами, ви обидва підтримуєте рішення “проблемного партнера”, і правда в тому, що, можливо, більше нічого підтримувати. Можливо, це просто те, що ви обидва надто горді, щоб визнати свою неправоту, і, що більш дивно,… і почуйте це… можливо, все-таки нічого поганого. Взяти себе в руки!

Діва

Здається, що ці стосунки побудовані на проблемах, і хоча здається, що ви і ваш партнер любите ворожнечу та злість, ви не усвідомлюєте, наскільки це насправді погано. Ви говорите людям: “Такі ми є” і нехай займаються своїми справами, але справжня проблема полягає в тому, що ви ставитеся один до одного, як до сміття, і обидва сприяєте один одному найгіршому.

Це замкнуте коло, і під час квадрата Венера-Плутон ви точно дізнаєтесь, наскільки погано ви дозволили ситуаціям “вирулити”.

Ви любите цю людину? Відповідь, швидше за все, ТАК. Тож чому ви зайшли так далеко? Чому ви такі злі до свого партнера? Чому ви дозволяєте йому бути таким злим до себе? Отримайте енергію квадрата Венера-Плутон і засвоїте свій урок. Життя для того, щоб жити, і якщо вам пощастить знайти кохання у всьому цьому хаосі, цінуйте його!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post