X

30.01. до 5.02. 2023! У цих 3 знаків Зодіаку все йде не так. Їм потрібні міцні нерви: тиждень буде нагадувати американські гірки!

30.01. до 5.02. 2023! У цих 3 знаків Зодіаку все йде не так. Їм потрібні міцні нерви: тиждень буде нагадувати американські гірки!

З 30 січня 2023 року трьом знакам Зодіаку потрібні міцні нерви. Їх життя буде нагадувати американські гірки.

З 30 січня по 5 лютого три знаки зодіаку чекають певні турбулентності. Зірки постійно гальмують їх і завдають багато клопоту.

Дівам потрібно терпіння

Хоча ви так стараєтеся, ви не можете сяяти успіхом ні на роботі, ні в особистому житті. Це завдяки Марсу в Близнюках. Він квадратний до вашого знака і ставить багато перешкод на вашому шляху. Але, будь ласка, не здавайтеся. При великій старанності та амбіціях ви можете сподіватися на кілька успіхів до кінця тижня.

Знак Зодіаку Риби: Настає застій

Навіть якщо ви сповнені натхнення і хочете багато чого змінити: зараз просто не все йде добре. На жаль, зірки протистоять одна одній, і вам ще доведеться набратися терпіння. Краще використайте час, щоб подумати про свої подальші цілі, ви можете зібрати важливі ідеї та скласти стратегію.

У любові ви повинні бути чесними з собою і своїм партнером. Підтримуйте те, що ви дійсно хочете і відчуваєте.

Раки не повинні здаватися

Дорогий Рак, цього тижня у вас важкий час. Цілком можливо, що вашу заявку відхилять, побачення буде неправильним або довгоочікуване підвищення дістанеться комусь іншому. Спочатку це дряпає вашу впевненість у собі, і ви повинні бути обережними, щоб не принижувати себе без потреби. Стежте за сою та своїми мріями та не здавайтеся так легко. Скоро стане краще!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post