X

4 знаки Зодіаку, стосунки та життя яких покращаться, 20-26 лютого 2023 року: удача буде на їхньому боці

4 знаки Зодіаку, стосунки та життя яких покращаться, 20-26 лютого 2023 року: удача буде на їхньому боці

Протягом цього тижня надія повернеться разом зі здатністю вжити стратегічних дій у вашому житті, щоб покращити все, що було важко для вас останнім часом.

Тиждень починається з молодого Місяця в Рибах, що допоможе вам поміркувати про закінчення, які ви можете пережити.
Це не обов’язково пов’язано зі стосунками, а скоріше з тим, що у вас є всередині вас, вашими переконаннями та навіть ідеалами, які керують вашим вибором.

Щоб у вашому житті відбулося покращення, повинне відбутися зростання, і де б воно не було, є нове зростання, але також і кінець.

Риби представляють надію, магію, вашу частину, яка вірить у проєкт або стосунки безумовної любові назавжди, незалежно від того, скільки разів все йшло не за планом.

Цього тижня те, що вас стримує, буде менш важливим, і стеллій в Овні дасть вам необхідний новий старт.

Середина тижня, Юпітер, Венера, Хірон, Юнона, Веста та Місяць будуть у Овні, створюючи важливу нову главу у вашому житті.

Для когось це може статися тихо, але наступний тиждень подарує вам чудовий момент, коли ви зможете озирнутися назад і побачити, що саме тоді все змінилося.

І якимось чином фінал, який мав статися першим, навіть не матиме значення.

Ось чотири знаки зодіаку, стосунки та життя яких покращать тиждень 20-26 лютого 2023 року:

1.Терези

Майбутній тиждень принесе важливі події та покращення для вас, оскільки стелліум в Овні досягне кульмінації. Це об’єднає енергію Юпітера, Венери, Юнони, Вести, Хірона та Місяця для тижня, насиченого надпотужністю у вашому романтичному чи професійному житті.

Енергія Овна є вашим поляризуючим знаком, що означає, що будь-коли, коли вона активована будь-якою мірою, ви побачите розвиток у ваших стосунках. Але цей тиждень, коли в цьому знаку так багато планет, це не тільки час величезного зростання, але також буде великий дар зцілення.

Хірон — це астероїд, відомий як Поранений цілитель, що означає, що ваше відчуття достатку, любов, яку ви отримуєте, і навіть зобов’язання, які ви берете, зазнають серйозних змін цього тижня. На цьому тижні є фантастична можливість для ваших романтичних стосунків або кар’єри, але вона пройде лише через шлях зцілення.

Це напрямок, у якому ви рухалися протягом деякого часу, тому що вам потрібно було побачити та зрозуміти, що насправді стримувало вас весь цей час. Ви справді перебуваєте в надзвичайно позитивному періоді у своєму житті, коли ви відчуєте більш справжній зв’язок зі своїм партнером, а також можете сподіватися на більш високий рівень відданості. Це справді ситуація, коли ви перебуваєте на порозі створення чогось сильного на довгострокову перспективу.

2. Скорпіон

Північний вузол і Уран зараз знаходяться в знаку Тельця, що активує всі види позитивних змін і зростання у вашому житті. Це рік зцілення, а це означає, що все, що відбувається, буде мати глибокий рівень зростання та усвідомлення.

Хоча це не означає, що ви більше відчуєте важливість цих уроків, це не означає, що вони не відбуваються. Цього тижня Уран у Тельці об’єднається з Меркурієм у Водолії, висвітлюючи теми розмов і зміни у вашому романтичному та сімейному житті.

Цілком можливо, що це сфера, де вам довелося працювати більше або навіть дозволити речам відбуватися самі по собі. Уран у Тельці продовжуватиме вносити зміни у ваше життя, справа лише в тому, чи спробуєте ви продовжувати їм опиратися, чи радше підкоритесь їм, знаючи, що вони будуть на краще.

Сатурн був у Водолії, який, хоч і привніс важливий урок у ваше домашнє життя, також був трохи більш обмежувальним. Як тільки володар часу та карми за кілька тижнів увійде в Риб, ви також зможете краще побачити, як ви можете покращити своє життя, а не просто мріяти про це одного дня.

Усе це розгорнеться цього тижня, щоб принести вам зростання та покращення у вашому житті через більшу готовність йти на ризик, а також у вашому сімейному житті через відчуття готовності до важливих розмов. Настав час почати планувати промову, про яку ви давно думали.

3.Стрілець

Це буде важливий тиждень для вас, Стрільці, оскільки планети справді вибудовуються на вашу користь. Молодий Місяць у Рибах активізує новий початок у вашому домі та сімейному житті, тоді як стелліум Овна підкреслює теми, пов’язані зі зобов’язаннями, роботою та дітьми.

Марс, який зараз знаходиться в Близнюках, об’єднається з Меркурієм у Водолії, а це означає, що у ваших стосунках можливі важливі розмови, які змінять життя. Багато з того, що сталося у вашому житті з кінця минулого літа, ось-ось досягне піку, який змусить вас щось зробити або сказати.

Ви схильні приймати все близько до серця не через страх поділитися, а тому, що ви не хочете ризикувати тим, що щось трапиться, а цього не станеться. Але в цьому процесі ви не завжди отримуєте необхідну допомогу.

У будь-якому випадку цього тижня Стрільця настануть зміни, і ви не зможете зробити це поодинці, тому обов’язково покладіться на когось, щоб він міг допомогти вам у важкий час. Цього тижня слід пам’ятати про те, що може здатися, що все відбувається швидше, ніж очікувалося. Просто пам’ятайте, що коли життя раптово повертається на вашу користь, вам не потрібно ставити це під сумнів, а лише отримати це повністю.

4. Риби

Це не був би сезон Риб, якби ви не отримали від нього переваг у своєму житті. Тиждень починається неймовірним молодиком у Рибах. Скористайтеся можливістю використати ті ефірні чарівні почуття, які існують у вас і навіть у вашому любовному житті.

Молодий Місяць є потужним за своїм наміром, оскільки він може дати поштовх вашим мріям, щоб почати знаходити напрямок і приймати форму.

У Рибах це означає, що вас скеровують відновити зв’язок із самим собою, розпочати новий початок, заснований на вашій власній правді та тому, що ви дійсно хочете від життя.

Це відбудеться разом із натхненним періодом зі стеллієм в Овні, який по-справжньому висвітлить ваш сектор цінностей.

Це не тільки означає, що ви почуватиметеся більш цінним для інших, але й зможете краще бачити їхню цінність, а ваші фінанси скоро отримають поштовх, який може допомогти полегшити нещодавні проблеми у стосунках.

Хоча все це принесе вам велику мотивацію, Меркурій у Водолії працює з Марсом у Близнюках, щоб допомогти вам вести розмови про зміни, що відбуваються у вашому домі. Ви довго йшли до цього моменту, Риби, настав час дізнатися, що насправді означає, коли дім справді знаходиться там, де ваше серце.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post