X

5 речей, які приносять вам нещастя: якщо ви все ще тримаєте це в домі, краще негайно їх позбутися! Вони мають погану ауру і притягують негативну енергію!

5 речей, які приносять вам нещастя: якщо ви все ще тримаєте це в домі, краще негайно їх позбутися! Вони мають погану ауру і притягують негативну енергію!

Якщо у вас вдома залишилися ці речі, їх просто потрібно викинути. Для вашого ж блага.

Ці предмети є символами нещастя. Вони притягують невдачі, як магніт. Вони не дають жити так добре, як би ви могли.

Мати чорну кішку, звичайно, не нещастя – це навіть велика удача. Подібно з віником – ніщо не заважає мати навіть більше одного, але не забувайте залишати його щетиною вниз після підмітання. Якщо він розміщений у протилежному напрямку, він може принести нещастя додому або відвернути кохання.

1. Зламаний годинник / застарілий календар

Зламані годинники та застарілі календарі є символами нещастя, які існують століттями. Приховування цього непотрібного мотлоху — це ніби спроба зупинити час, і ви категорично не повинні цього робити. Має пройти час і ні в якому разі не можна цьому заважати. Що ще гірше, година, на якій годинник зупинився, може означати щось дуже погане…

2. Сережка без пари

Почнемо з того, що безпарні сережки, ймовірно, ніколи вам не знадобляться, але це не найгірше. Позбавлені пари предмети приваблюють нещастя – вони створюють безлад і захаращують не тільки наш будинок – ми можемо очікувати “бардаку в житті”, зберігаючи їх. Якщо ви відчуваєте, ніби зло справді циркулює над вами, наведіть порядок у скриньці з коштовностями. Ви напевно знайдете там предмет, який привів їх на вас.

3. Пір’я павича

Пір’я павича – прекрасна прикраса. Дійсно, вони цікаво виглядають вмонтованими в інтер’єр, але, на жаль, нічого доброго вони не віщують і в цілях власної безпеки їх краще не приносити додому. На їх власників чекають кризи в сімейному житті, часті суперечки і навіть передчасний відхід у інший світ одного з членів родини.

4 Крісло-качалка

Воно залишилося від бабусі, а ви не маєте духу його викинути, хоча на ньому ніхто не сидить? Це дуже погано. Старе ірландське повір’я говорить, що порожнє крісло- качалка приваблює нечисту силу. Вони із задоволенням сідають в нього і посилають нам не тільки нещастя, але й порушення сну, кошмари, підвищену чутливість і постійне відчуття, що в повітрі циркулює щось погане. Віддайте стілець людині, яка буде ним користуватися, бажано, якщо у неї є дитина – вони розчарують невдачу.

Мисливські трофеї та шкури тварин

Шкура кабана на підлозі, роги або опудала тварин на стіні є символами зла. Разом з цими артефактами ми приносимо в кімнату духів злих, агресивних тварин. Вони несуть в дім один негатив. Мешканці дому, в якому вони перебувають, не знають ні дня, ні години, коли на них обрушиться хвиля нещастя.

Бережіть себе та своїх рідних!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post