X

8 липня, п’ятниця: відкривається друге дихання, і сил з лишком вистачає на все задумане. Вечір Овнам готує романтику, Тельців чекає сьогодні напруга на роботі, а хтось ризикує не всидіти на двох стільцях і позбутися обох варіантів

П’ятниця, 8 липня, стане енергійним і життєствердним днем. Астрологи вважають, що в таку місячну добу ніби відкривається друге дихання, і сил з лишком вистачає на все задумане.

Овен

Якщо ви помітили, що останнім часом вам надавали надмірну увагу, подумайте, з чим це пов’язано. Готуйтеся: ваш вечір пройде у романтичній атмосфері.

Телець

Велика ймовірність того, що вам доведеться затриматися на роботі, незважаючи на вихідний, що наближається. Зберіть свої сили та волю, щоб закінчити сьогодні всі справи.

Близнюки

День обіцяє бути напруженим, оскільки доведеться вирішувати багато завдань одночасно. Але вам не звикати, і ви впораєтеся, якщо правильно розставите пріоритети.

Рак

Перш ніж шукати нові можливості, до кінця вичерпайте ті, що у вас є. В іншому випадку ви ризикуєте не всидіти на двох стільцях і позбутися обох варіантів.

Лев

Проявіть пильність і увагу: вірити сьогодні можна лише тому, що ви бачили на власні очі. Не робіть поспішних висновків із чужих слів і не довіряйте неперевіреній інформації.

Діва

Зірки кажуть, що нікому не потрібно висувати будь-які претензії, а тим більше – своїм близьким. Вам незабаром пояснять їхню необґрунтованість, і доведеться вибачатися.

Терези

Вам буде корисно зайнятися вивченням чогось нового. Сьогоднішній день добре підходить для спілкування з оригінальними, небанальними та творчими людьми.

Скорпіон

Зосередьте увагу на тому, щоб дії оточуючих вас людей більше ґрунтувалися на реальних знаннях. Теоретики і диванні експерти сьогодні можуть лише зашкодити.

Стрілець

Зірки рекомендують повернутись до справи, яку ви облишили минулого тижня. Тепер у вас з’явиться ентузіазм, і це заняття має виявитися набагато легшим, ніж раніше.

Козеріг

Якщо ви зумієте побороти свою лінь і не сидітимете склавши руки, то успіх повернеться до вас обличчям. Не варто чекати на подарунки від долі, беріть їх у неї самостійно.

Водолій

Сьогоднішній день обіцяє бути досить плідним, якщо вам вдасться заспокоїти свої емоції та ні на кому не зриватися. Нехай ніхто з оточуючих не засмучується через вас.

Риби

Відкладіть убік усі справи, а замість них присвятіть частину часу обмірковуванню власних можливостей. Це заняття однозначно додасть вам впевненості у собі.

Всім гарного і мирного дня!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post