fbpx

Через пів року розмова на цю тему у мене відбулася з мамою. Я була впевнена, що вона не знає про це. Виявляється, мама знала! У мене є сестра, нехай і на половину, але РІДНА!!! І вони від мене це приховували! Мама сказала що я не повинна була про це дізнатися! Була дуже зла на батька за те, що він розповів про це. Я все життя дуже хотіла рідну сестру або брата, наче відчувала, що є така людина на світі. Тепер я вже точно зрозуміла, що хочу її знайти

Мої батьки розлучилися, коли мені було 11 років. Виявилося, що сім’янин з тата не дуже. Я залишилася жити з мамою. З татом зберегла більш-менш хороші відносини. Зараз бачимося десь раз на пів року і цього вистачає впринципі.

Років зо два тому приїхала я до нього в гості. Не пам’ятаю навіть, як почалася та розмова… Він сказав мені, що у нього є ще одна дитина.

Якщо чесно, я думала що він пожартував, тому що в почутті гумору він міри не знає і жартує з речами, з якими просто не можна жартувати. Через пів години він, захмілілий, пішов спати.

Досить довгий час я йшла до усвідомлення того що може це все-таки правда. Запитала я у нього про це ще раз може десь через рік.

Він сказав що це правда, що до моєї мами він просто “гуляв” з однієї дівчиною і вона народила від нього. Він хотів одружитися з нею, але все обернулося по-іншому. Приїхали брати цієї дівчини і сказали, щоб він ніколи більше не бачився з цією дівчиною і дитиною.

Він знає що це дівчинка і звуть її Юля. Вони переїхали в інше місто, в яке -йому не відомо.

Я була дуже збентежена. У нього є ще одна дочка і він напевно навіть ніколи з нею не бачився! Може він вже дідусем став! І не знає про це! Мені 22 роки значить їй – 23-24!

Я стала розпитувати, де і як її можна знайти. Він мені сказав тільки одне – ніколи її не шукай. І більше він зі мною ніколи не розмовляв на цю тему.

Через пів року розмова на цю тему у мене відбулася з мамою. Я була впевнена, що вона не знає про це.

Виявляється, мама знала! У мене є сестра, нехай і на половину, але РІДНА!!! І вони від мене це приховували!

Мама сказала що я не повинна була про це дізнатися! Була дуже зла на батька за те, що він розповів про це. Я все життя дуже хотіла рідну сестру або брата, наче відчувала, що є така людина на світі. Тепер я вже точно зрозуміла, що хочу її знайти. Насамперед, мені б хотілося дізнатися, чи є у неї тато, може вона думає що він їй рідний… В такому випадку я нічого їй не розповім.

Але я хочу хоча б побачити її, дізнатися, чи все у неї добре, можливо, подружитися. А, може, вона теж знає про мене.

Але я не знаю, з чого мені почати. Як мені її шукати, якщо я нічого про неї не знаю? З татом, до речі я сильно посварилася днями. Такої сварки не було ніколи, але не в цьому суть. Не знаю, коли ми з ним будемо знову спілкуватися. Я вважаю, що це не правильно  – приховувати від мене таке! Мені скільки років вже! Від чого вони мене оберігають? Що не так? підкажіть, з чого почати. Я вже навіть думала детектива знайти. Але, напевно, треба більше інформації…

Передрук без посилання на Ibilingua.com. суворо заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pixabay.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page