X
    Categories: Світ

Американський генерал допустив ескалацію в Україні і розповів про визначальні бої – як у Пентагоні бачать ситуацію у наступні тижні: що сказав головний військовий США

Американський генерал допустив ескалацію в Україні і розповів про визначальні бої. У Пентагоні вважають, що наступні тижні будуть вирішальними для україни.

Зокрема, Голова Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних сил США генерал Марк Міллі допускає можливість ескалації у війні в Україні і вважає, що наступні кілька тижнів можуть визначати подальший хід війни.

Про це Марк Міллі заявив в інтерв’ю американському телеканалу Fox News. Він сказав:

“Я вважаю, що завжди є можливість ескалації, нам необхідно керувати цим та оцінювати шанси для ескалації, і ми цим займаємося”.

У тому числі генерал повідомив, що міністр оборони США Ллойд Остін постійно спілкується з міністром оборони України, так само як і він особисто перебуває в постійному контакті з українським колегою.

Міллі наголосив, що це дозволяє “керувати ескалацією й не допустити, щоб це збільшилося до чогось жахливішого, ніж зараз”.

Головний військовий США зазначив, що зараз точаться “визначальні оперативні бої” між українськими силами й російськими загарбниками на сході України.

Він сказав, що наступні кілька тижнів скоріше за все визначатимуть подальший розвиток війни.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post