X

Арестовича хвилює, як назвуть свою дитину у майбутньому дочка і зять Путіна, прізвище якого – Зеленський: – Тут же момент який? Раптом вони сина захочуть на честь дідуся назвати? Тому, казус, звичайно. І цей казус належить вирішувати

Ballet director of the Bavarian state ballet, Igor Zelensky, poses after a talk with the press in Munich, germany, 14 September 2016. The state theatre will stage around 70 shows at the national theatre and the prince regent theatre in Zelenskys first seasons 2016/2017. PHOTO: MATTHIAS BALK/dpa | usage worldwide (Photo by Matthias Balk/picture alliance via Getty Images)

Поки що цивільний чоловік молодшої дочки Путіна є однофамільцем українського президента Володимира Зеленського.

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович 19 травня в інтерв’ю YouTube-каналу Politeka Online прокоментував стосунки молодшої доньки президента РФ Володимира Путіна Катерини Тихонової із російським артистом балету Ігорем Зеленським. ЗМІ називають його новим чоловіком Тихонової, з яким вона перебуває у цивільному шлюбі.

– Нещодавно вийшло розслідування про доньку Путіна і з’ясувалося, що її громадянський чоловік та батько її дитини має прізвище Зеленський. Це артист. Як ви думаєте, це має бути великий біль для батька?” – запитала у Арестовича журналістка, маючи на увазі спільну публікацію російського видання “Важливі історії” та німецького Der Spiegel про те, що Тихонова з 2016 року живе з 52-річним Ігорем Зеленським, який є однофамільцем президента України Володимира Зеленського. Пара має спільну доньку, яка народилася в 2017 році.

За словами Олексія Арестовича, те, що громадянський чоловік дочки Путіна носить таке саме прізвище, як і український президент, може призвести до казусу при виборі імені для майбутнього сина Тихонової та її партнера.

– Тут же момент який? Раптом вони сина захочуть на честь дідуся назвати? Вийде Володимир Зеленський. Онук. Відразу згадується хасидське прислів’я, яке звучить так: “Бог створив людину, бо любить анекдоти”, – відповів Арестович. – Щоб зрозуміти історію, Побачте, як Господь крутить цю тему… Ну уявіть, на честь діда назвати – це ж святе? Більш того, у переважної більшості сімей є традицією. Володимир, а прізвище Зеленський – якось незручно виходить. Або Володимир Путін – ну тут ще питання, що незручніше для майбутньої дитини. Тому, казус, звичайно. І цей казус належить вирішувати.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post