X

Бабкін не розуміє, як рідні люди могли так вчинити з ним та його сім’єю.- Вони в пастці. Така їхня доля

Багатодітний батько Сергій Бабкін наразі з родиною перебуває у Німеччині, а повертатися збирається після перемоги України.

Нещодавно артист розповів про реакцію його родичів в Бєлгородській області на російське вторгнення.

За словами Бабкіна, родичі з росії ніяк не відреагували на події в Україні. Ніхто з рідних Бабкіна не телефонував і не писав йому досі.

“Від жодного з них за увесь цей час не прийшло жодної SMS” – зізнався артист.

Бабкін не розуміє, як рідні люди могли так вчинити з ним та його сім’єю. Йому дивно, що ніхто з них досі не цікавиться, як він з родиною переживає війну.

Але, як він сам зізнається, Сергій Бабкін не засмучується через це. Він впевнений, що усі росіяни “хворі та зазомбовані”. Його родичі не є виключенням.

– Вони зомбі в пастці. Така їхня доля. Більше того, вони самі такої долі бажають. Бо якби не бажали, то боролися б, шукали б вихід, хоч щось робили, – ділиться власними думками український співак.

Бабкін закликає українців впевнено боротися і вірити в перемогу. Співак наголошує, що зараз важлива найменша допомога кожного і згуртованість усіх.

Співак не промовчав й про артистів, які замовчують війну. Він називає їх “мотлохом” і наголошує, що вони навіть не варті того, аби про них згадувати.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post