X

Березень 2023 переверне життя цих знаків Зодіаку з ніг на голову: назріває велика подія

Березень 2023 переверне життя цих знаків Зодіаку з ніг на голову: назріває велика подія

Березень обіцяє бути величним, з відтінком м’якого переходу між зимою та весною, коли хмари розступаються, щоб дати шлях сонячним променям. Гороскоп цього місяця відкриває захоплюючу нову еру, яка починається з того, що Сатурн увійде в знак Риб 7 березня, залишаючись там до лютого 2026 року, а Плутон покине Козеріг 23 березня, щоб оселитися в знаку Водолія на наступні 20 років. Ці два рухи матимуть значний вплив на 3 знаки зодіаку.

Зірки продовжують рухатися і пропонують нам довгоочікуваний чудовий перехід у цьому місяці березні. Які таємниці вони приховують за своїм зоряним шумом? Що вони приготували для найщасливішого з представників Зодіаку? Давайте дізнаємось разом, нижче!

Які 3 знаки Зодіаку відчують безпрецедентні зміни в березні 2023 року?

З огляду на рух планет на небі березень 2023 року видається найбільш захоплюючим і хвилюючим. Меркурій відвідує знак Риб з 3 березня, тоді як Плутон увійде у Водолій з 23 числа, а Сатурн затемниться в Рибах з 7. Представникам одних сузір’їв ці розклади принесуть більше користі, ніж іншим… Подивимося, що їх чекає в майбутньому!

Телець

Шановні представники знаку Телець, у вас є вагомі причини для радості, адже цей місяць березень принесе багато сприятливих можливостей. Зірки обіцяють посилати вам позитивну енергію як в професійному, так і в емоційному плані.

Прибуття Сатурна в Рибах 7 березня знаменує для вас значний перехід. Останнім часом ви дуже наполегливо працювали, щоб переосмислити своє професійне життя, і, можливо, ви нарешті побачите, що ваші зусилля окупляться!

На цьому хороші новини не закінчуються, оскільки середина березня також стане чарівним часом для вас, Тельці. 17 березня Венера, ваша правляча планета, нарешті прибуває у ваш знак і приносить вам гармонійну та доброзичливу енергію.

Вам стане легше, більш впевнений і схильний знайомитися з новими людьми та будувати чудові стосунки з іншими! Планета кохання обов’язково висвітлить вашу чарівність, привабливість і чуттєвість.

Якщо ви перебуваєте у стосунках, настав час віддатися ніжним обмінам зі своєю другою половинкою. Якщо ви самотні, ваша сила зваблення буде на висоті, і ніхто не зможе встояти перед вами!

Скорпіон

Багатьом із вас останнім часом довелося пережити досить важкі часи. Ця ситуація суттєво вплинула на ваше прийняття рішень і перешкодила вашій свободі слова. На щастя, все нарешті зміниться протягом цього місяця березня, коли Сатурн переходить у знак Риб, планета дисципліни та життєвих уроків дає вам можливість відновити зв’язок із тим, що для вас справді важливо: пережити збагачувальний досвід, особливо той, який поза межами звичайний.

Це також вдалий час, щоб дозволити собі захопитися енергією Юпітера в Овні. Сила планети розширення та успіху особливо корисна для вас, дорогі вихідці зі знаку Скорпіон, які спраглі пригод!

Ідеальна можливість повноцінно жити теперішнім моментом. По суті, цей місяць березень збігається з періодом оновлення та можливостей, завдяки приходу Плутона у Водолії та динамічній енергії Овна, ви нарешті вийдете зі своєї шкаралупи та скористаєтеся всіма перевагами, які пропонує вам життя.

Водолій

Березень обіцяє бути найцікавішим місяцем для вас, дорогі Водолії. Справді, дві великі планети прийдуть, щоб змінити ваше життя. Сатурн, який перебував у вашому знаку останні три роки, допоміг вам краще пізнати себе, розвинути впевненість у собі та утвердити свою особистість.

Але з 7 березня планета дисципліни покине ваше сузір’я і оселиться в знаку Риб, в якому вона оселиться на три роки. Це означає, що ви нарешті можете перевести дух, рухатися далі та підготуватися до ще більш інтенсивних вражень. Але це ще не все, адже з 23 березня 2023 року Плутон встановлюється у вашому знаку. Ця потужна та загадкова планета допоможе вам розпочати важливу дослідницьку роботу та роботу з особистого розвитку, щоб краще відкрити себе.

Це правда, що значні зміни можуть відбутися на рівні ваших соціальних відносин, але це також призведе до індивідуальних революцій, які будуть вам дуже корисні! У будь-якому випадку, ви можете радіти, адже зірки обіцяють вам прожити період трансформації та досліджень, які дозволять вам повністю реалізувати себе.

Цей третій місяць 2023 року буде сповнений можливостей для зростання та реалізації. Захопіть їх вчасно!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post