X

Девід Бекхем забрав чотирьох дітей і переїхав від своєї дружини.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 13: Former England international David Beckham and sons Brooklyn Beckham (L), Cruz Beckham (2nd R) and Romeo Beckham (R) prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Final match between Germany and Argentina at Maracana on July 13, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Всесвітньо відомий футболіст Девід Бекхем забрав чотирьох дітей і переїхав від своєї дружини Вікторії, повідомляє Daily Mail.

Тепер діти знаменитостей будуть проживати разом з батьком в розкішному особняку на вершині пагорба в Беверлі-Хіллз (США). За будинок зі скляними стінами, басейном з ефектом горизонту, шістьма спальнями і десятьма ванними кімнатами Бекхем буде щомісяця платити $ 25 тисяч.

Читайте також: ЛЕОНАРДО ДІ КАПРІО: “УКРАЇНСЬКУ БАБУСЮ ЧАСТО ЗГАДУЮ…” ФОТО

Спортсмен пояснив, що вони з дітьми з’їхали тимчасово, щоб звільнити Вікторію від всіх обов’язків і турбот. Місіс Бекхем залишилася в Англії і працює над власним брендом Victoria Beckham, і зараз приділяє весь час для свого «дітища».

Нагадаємо, пара виховує чотирьох спільних дітей: 20-річного Брукліна, 17-річного Ромео, 14-річного Круза і 8-річну дочку Харпер.

Джерело:

M Alena:
Related Post