X

Гороскоп “3в1” на тиждень з 29 серпня по 4 вересня 2022 для всіх знаків Зодіаку: любов і особисте життя, робота і фінанси, здоров’я!

Гороскоп “3в1” на тиждень з 29 серпня по 4 вересня 2022 для всіх знаків Зодіаку: любов і особисте життя, робота і фінанси, здоров’я!

Ознайомтеся з тижневим гороскопом з 29 серпня по 4 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку та перевірте, як у вас складеться цей тиждень.

Гороскоп на тиждень для Водоліїв з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: цього тижня Водоліям слід остерігатися фальшивих друзів, які підкажуть їм не зовсім вигідні для них ідеї. Замість того, щоб слухати інших, увімкніть власне мислення.

Робота і фінанси:  При розумній тактиці і терпінні ви досягнете задуманого. Будьте послідовними і сміливо крокуйте по життю. Зорі вам сприяють, особливо в другій половині тижня.

Здоров’я: на цьому тижні ви не будете скаржитися на здоров’я. Ваше самопочуття буде бездоганним завдяки сприятливому розташуванню Юпітера на вашому небі.

Тижневий гороскоп Риби з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: цього тижня Риби можуть розраховувати на старих друзів. Якщо у вас виникли проблеми і вам потрібна допомога, не соромтеся поговорити з ними. Зірки кажуть, що вам не відмовлять.

Робота та фінанси: на початку тижня ви згадаєте про завантажені справи та справи, які пропустили в попередні тижні. Замість того, щоб звинувачувати інших, краще візьміться до роботи.

Здоров’я: Не дуже добре ви будете почуватись. Ввечері краще відпочиньте та наберіться сил.

Тижневий гороскоп Овна з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: для Овнів  цей тиждень обіцяє бути спокійним і без поганих емоцій. З середини тижня ви будете думати про вихідні та будувати плани на вихідні. Зірки радять бути поступливими до них.

Робота та фінанси: цього тижня ви можете дізнатися щось дивовижне про одного зі своїх колег. Перш ніж передавати цю інформацію, уважно перевірте факти, щоб не висувати необґрунтованих звинувачень проти когось.

Здоров’я: не вживайте жирної їжі. Змініть свій раціон на більш легкозасвоюваний. Їжте більше овочів і фруктів.

Гороскоп на тиждень для Тельців з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: через вплив Нептуна Телець тепер буде особливо чутливий до думки оточуючих. Кожен трохи критичний голос сильно вплине на вашу самооцінку і змусить вас годинами замислюватися над почутими словами.

Робота і фінанси: цього тижня ви будете нудьгувати за роботою і почнете думати про радикальні зміни. Але будьте обережні. Один поганий день не означає, що вам слід змінити роботу.

Здоров’я: Головні болі, які ви можете відчувати протягом дня, можуть бути спричинені недостатньою гідратацією у вашому тілі. Не забувайте випивати не менше 2 літрів води на день.

Гороскоп на тиждень для Близнюків з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: Близнюки не повинні відмовлятися від своїх мрій лише тому, що комусь не вдалося досягти подібних цілей, або тому, що хтось каже їм, що це неможливо. Рішучість — ваша найбільша сила.

Робота та фінанси: цього тижня на роботі ви побачите, що ви просто незамінні. Жоден проєкт не може бути реалізований без вас. Вашої думки запитають і візьмуть до уваги і колеги, і начальник.

Здоров’я: сприятливий день для того, щоб подбати про свою красу. Домашні косметичні процедури принесуть вражаючий ефект, який, будьте впевнені, помітять усі навколо.

Гороскоп на тиждень для Рака з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: Ракам не варто зараз втручатися в чуже життя і пхати носа в їхні справи, тому що хтось може його втерти. Бережіть своє життя і вирішуйте свої проблеми.

Робота та фінанси: будьте уважні до роботи зараз і не приймайте необдуманих рішень. Планетарна аура спонукатиме вас до радикальних рішень, які можуть бути не зовсім вигідними для вас.

Здоров’я: Найкращим засобом від стресу на цьому тижні буде солідна доза фізичних вправ, зробіть кілька тренувань увечері і виплесніть усі негативні емоції.

Тижневий гороскоп Лев з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: Леви  цього тижня замислитися над тим, чи потрібне їм помилкове відчуття стабільності. Ви почнете замислюватися, чи варто продовжувати вкладати час і почуття у відносини, які насправді не мають майбутнього.

Робота та фінанси: тепер ваші думки будуть зайняті приватними проблемами, через що вам буде важко зосередитися на роботі. Це може спричинити недоліки, які можуть мати серйозні наслідки.

Здоров’я: Стрес, який не дозволить вам забути про себе цього тижня, може зробити вас дратівливими в кінці тижня, і навіть дрібниці можуть вивести вас з рівноваги. Спробуйте методи релаксації, щоб контролювати свої емоції.

Тижневий гороскоп Діва з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: Весь тиждень Діви будуть у дуже балакучому настрої. Використовуйте його та обговорюйте свої зустрічі та плітки з друзями, особливо з тими, кого ви давно не бачили. Зірки обіцяють приємну розмову.

Робота та фінанси: Амбітні ідеї та нові плани дозволять вам зараз блиснути на роботі, яка не залишиться поза увагою вашого начальника, який може довірити вам новий, складний проєкт. Зірки віщують успіх.

Здоров’я: зараз у вас не буде реальних причин для занепокоєння, тому заспокойтесь і перестаньте приймати власні рішення. Мучити себе речами, які є лише плодом вашої уяви.

Тижневий гороскоп Терезів з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: Терези зможуть зітхнути з полегшенням, тому що їх проблем виявиться менше, ніж очікувалося. А завдяки сприятливій планетарній аурі вам вдасться вирішити їх швидко і якісно. Ви нарешті зможете насолоджуватися тим, що маєте.

Робота та фінанси:  цього тижня будьте обережні та уважні, особливо коли вирішуєте фінансові питання на роботі. Помилка в рахунках може вам дорого коштувати.

Здоров’я: Шукайте те, що робить вас щасливими і змушує забути про всі ваші стреси.

Гороскоп на тиждень для Скорпіона з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: цього тижня Скорпіони можуть почути цінну пораду від коханої людини. Подумайте про це і візьміть це близько до серця. Зірки кажуть, що на це варто орієнтуватися.

Робота та фінанси:  тепер ви хочете показати себе з кращого боку. На жаль, чим більше ви намагаєтеся, тим гірше буде. Будьте спокійні, і це принесе вам більше користі.

Здоров’я: у вас не буде причин скаржитися на стан здоров’я. Гарне самопочуття та багато позитивної енергії зроблять цей тиждень успішним.

Тижневий гороскоп Стрілець з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: Стрільці цього тижня можуть кардинально змінити свою думку про кохану людину. Інформація, яка надходить до вас, змусить вас побачити цю людину в зовсім іншому, набагато менш вигідному світлі.

Робота та фінанси: Тиждень сприятливий для цікавих кар’єрних можливостей і нових друзів, які можуть принести вам користь. Тож тримайте вуха та очі відкритими та не проґавте свій шанс.

Здоров’я: сприятливий час для того, щоб позбутися своїх комплексів. Спробуйте зруйнувати психічні бар’єри, які заважали вам робити те, чого ви завжди хотіли. Зірки вам прихильні.

Гороскоп на тиждень для Козерога з 29 серпня по 4 вересня 2022 року

Любов і особисте життя: цього тижня Козероги намагатимуться зробити все і зразу. Однак це закінчиться великою неприємністю і змусить вас втратити не тільки те, що ви хотіли мати, але й те, що ви вже маєте.

Робота та фінанси: цього тижня ви зіткнетеся з обмеженнями часу, що може негативно вплинути на вашу творчість і добробут. Але не панікуйте. Ви не єдиний, у кого багато на думці.

Здоров’я: цього тижня ніяка недуга не помішає вашому життю. Всесвіт на вашій стороні!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post