X

Гороскоп на 9 січня 2023 року за картами Таро для всіх знаків зодіаку: Таро сьогодні відверті й красномовні, щедрі на цінні підказки! Зробіть завдяки їм цей понеділок успішним! Водоліям – великий прибуток, оскільки Дев’ятка Денаріїв – карта фінансового успіху, Раки, сьогодні у вас з’явиться людина, яка зможе нарешті допомогти розібратися з усіма проблемами

Гороскоп на 9 січня 2023 року за картами Таро для всіх знаків зодіаку: Таро сьогодні відверті й красномовні, щедрі на корисні поради й рекомендації. Зробіть завдяки їм цей понеділок успішним!

Гороскоп на понеділок, 9 січня 2023, за картами Таро передбачає складний вибір, а також початок чогось нового для всіх знаків Зодіаку.

ОВЕН – Лицар Денаріїв

Лицар Денаріїв уособлює стан душі, що характеризується старанністю, терпінням і наполегливістю, у якому створюються речі потрібні та корисні. Ви готові працювати і, якщо докладете достатньо зусиль, результат отримаєте ще кращий за бажаний. Головне, що рекомендує гороскоп на сьогодні – не поспішати і маленькими камінчикоми вибудовувати стосунки з колегами й рідними людьми.

ТЕЛЕЦЬ – Закохані

Карта обіцяє глибокі любовні переживання, але показує, що такий крок передбачає певний вибір. Вам буде складно, як і загалом останнім часом. Впоратися зі своїми емоціями вдасться, але ціна може бути занадто великою. Дивіться, кохання – лише ваш вибір.

БЛИЗНЮКИ – Лицар Жезлів

Гороскоп за картами Таро на понеділок обіцяє вам зайву занепокоєність. Вершник Жезлів символізує жар душі, що виявляється у спразі до життя. Тому ви готові брати участь у будь-яких активностях, йти на поводу у безглуздих ідей, а потім переживати через результат. Словом, будьте обачніші, сповільніть себе – і все буде добре.

РАК – Трійка Кубків

Трійка Кубків виражає радість, безтурботність та подяку. Сьогодні у вас з’явиться людина, яка зможе нарешті допомогти розібратися з усіма проблемами, які виникали у вашому житті у великій кількості останнім часом з початком Нового року. Гороскоп на сьогодні каже – ви відчуєте себе ніби “гора з плечей”.

ЛЕВ – Блазень

Ця карта – це наша внутрішня дитина. Він означає спонтанний початок чогось нового, неупередженість, відкритість. Інша сторона медалі – легковажність та та ж дитячість і наївність у поведінці. Тож дивіться – ви на межі. Якщо ви поставитеся до нової пропозиції дуже легко – вас можуть сприйняти неправильно, тому дотримуйтеся балансу.

ДІВА – Помірність

Таро пропонує вам карту, яка відповідає тому щасливому стану, коли людина почувається, любить себе і перебуває в гармонійній рівновазі з навколишнім світом. У вас сьогодні ідеальний день, тому відпочивайте та насолоджуйтесь життям!

ТЕРЕЗИ – Королева Жезлів

Карта символізує довіру до себе, мир із самим собою. Сьогодні ви якось по-особливому почуватиметеся і відчуєте свою інтуїцію. Вона посяде головну роль у свідомості, передчуття вируватимуть ключем. І, що найдивніше – вони здійснюватись. Тож сьогодні варто собі довіряти – Всесвіт розкриває вам дороги й шляхи, підказує правильні рішення.

СКОРПІОН – Сімка Кубків

Ця карта свідчить про те, що вам належить прийняти важливе рішення. Проблема в тому, що ви в нерішучості – який шлях вибрати. Але таке почуття пояснюється не тим, що всі варіанти хороші або погані – вам просто ліньки. Бездіяльність не піде на користь!

СТРІЛЕЦЬ – Дама Денаріїв

Період спокійної насолоди матеріальними задоволеннями. Зараз ви досягли всього, чого раніше хотіли і прагнули, задля чого докладали багато зусиль і працювали. Мріяли про ті сережки – беріть, про розкішну дизайнерську сукню – будь ласка. Гроші є, знайдеться і куди їх витратити. Головне – насолоджуйтесь.

КОЗЕРІГ – Дама мечів

Ви давно виношували якусь ідею, і, можливо, навіть вклали дещо у просування своєї справи. Але зараз план чи справа досягли стадії, коли вона рухається сама собою і більше не потребує вольових зусиль для запуску.

Залишається пам’ятати початкову ідею в її цілісності і чистоті, щоб вона служила дороговказом, що веде в майбутнє.

ВОДОЛІЙ – Дев’ятка Денаріїв

Гороскоп за картами Таро обіцяє Водоліям прибуток, оскільки Дев’ятка Денаріїв – карта фінансового успіху, великого та часто несподіваного виграшу. Тож чекайте. Зовсім скоро на вас “звалиться” невелика фінансова удача, так вирішив Всесвіт.

РИБИ – Туз мечів

Карта означає насіння, з якого зароджується нова думка, ідея, новий погляд. Напевно, ви вже давно відчули, що щось у вас потроху і маленькими кроками хоче змінюватись. Так ось – нова ідея – найкраще, що траплялося вам останнім часом, тому – не проґавте!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com

M Alena:
Related Post