X

Ім’я Стефана Овена сьогодні досить відоме в Україні. Пророцтва карпатського мольфара часто збуваються. Озвучив він свої передбачення і про долю нашої держави – він побачив світанок: “І навіть не 2014-й. Набагато раніше!”

Ім’я Стефана Овена сьогодні досить відоме в Україні. Пророцтва карпатського мольфара часто збуваються. Озвучив він свої передбачення і про долю нашої держави. Він побачив світанок!

«Все почалося набагато раніше, ніж сьогоднішній 2022 рік. І навіть не 2014-й. Набагато раніше! Остання війна людства пройшла ще мільйони років тому. Тоді ці місця називали Лемурія чи Атлантида.

Ця історія починається з них. І персонажі на сцені одні й ті самі. Просто карнавальні костюми та бутафорія змінюються. Однак за цей час відбувся стрибок усвідомленості людства!» – говорить Стефан Овен.

«Це буде жорстока боротьба на українській території, на нашій землі!» – каже він.

Карпатський мольфар наперед знав дату початку війни (24 лютого), але говорити про це не можна було. Це кармічний урок нашої території, який потрібно пройти.

Це протистояння добра та зла. Зараз людство, як ніколи раніше, готове до того, що ми можемо впевнено сказати, що добро перемагає!

«Чому саме ми? Чому розбудова світу розпочалася саме з України?» – запитали мольфара.

«Україна – це серце людства. А людство має здобути свободу. Українці розбудили людей. Звісно, ​​не всіх, але дуже багатьох. Тих, хто вже готовий прокинутися».

Битва починається лише на рівні серця кожного з нас. Кожен має перемогти того фюрера, те зло, темний бік, яке є у нас. Людина має вийти із цього з чистою душею, переконаний мольфар.

Наші воїни зможуть перемогти лише любов’ю, але не злом і ненавистю. Любов’ю до своїх дружин та дітей. Любов’ю до своєї землі. Кохання – це найсильніше почуття, кохання – це сила.

«Зараз відбувається самий пік простояння. Обстріли точаться по всій країні. Але скоро все піде на спад» – пророкує мольфар. Що ж, подивимося.

За словами мольфара Стефана Овена, щоб наблизити перемогу, кожен із нас повинен перебувати у стані спокою, як би це не було важко. Підстав плече, обійми, поговори з близьким, якому зараз тривожно. Дій з любов’ю. Вчися контролювати емоції і не впадай у низькі вібрації – в цьму головний заклик і посил до нас пана Стефана.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post