X

Іранський ясновидець Мохсен Норузі вміє зазирати у майбутнє і передбачив багато світових подій. Останнє передбачення іранського ясновидця Мохсена Норузі стосується долі світу, США та ЄС, україни і Росії. Щось з його слів вселяє надію, щось – лякає. Вже дуже скоро найдорожчим ресурсом на планеті стане не газ і нафта

Іранський ясновидець Мохсен Норузі вміє зазирати у майбутнє і передбачив багато світових подій. Останнє передбачення іранського ясновидця Мохсена Норузі стосується долі світу, США та ЄС, україни і Росії. Щось з його слів вселяє надію, щось – лякає.

Та перш ніж розповісти деталі пророцв ясновидця, згадаємо його власну історію.

Вперше іранський ясновидець Мохсен Норузі відчув свою силу ще коли був дитиною. Чим старшим він ставав, тим сильніше проявлялися його здібності. Наприклад, він передбачав відхід своєї матері. А під час ірано-іракської війни, в якій провидець брав участь, він отримував від Всесвіту чимало видінь. Всі вони допомагали ясновидячому рятувати себе та товаришів на фронті.

Екстрасенс тонко відчуває те, що відбувається у світі. Він часто пророкує події майбутнього. Мохсен Норузі довгі роки розвивав свої вміння. І скоро він виявив, що має дар зцілення. У 2010 році ясновидець взяв участь у 10-му сезоні «Битви екстрасенсів» та здобув впевнену перемогу у цьому шоу. Люди довіряють провидцю, бо переконалися, що його здібності – не пустушка.

Норузі багато років практикувався і встиг допомогти багатьом людям. Щоб отримати відповідь на потрібне запитання, іранець починає молитися і входить до стану трансу. Під час молитви він використовує чотки.

Мохсен упевнений, що його оберігає Бог. Саме завдяки йому чоловік здатний бачити, що буде у майбутньому.

Нещодавно іранець висунув кілька припущень, пов’язаних із долею України та Росії. У світлі бурхливої ​​повномасштабної війни тим паче цікаво дізнатися, про що ці передбачення.

Отже, детальніше про останні прогнози Мохсена Норузі.

На початку лютого 2022 року іранський екстрасенс висловився з приводу найбільш хвилюючих питань. Люди давно твердять про те, що на нас чекає кінець світу. Однак Мохсен вважає, що всі передбачення з цього приводу помилкові. Не варто вірити прогнозам, оскільки таку інформацію має лише Господь.

На питання, чи розпочнеться Третя світова війна, ясновидець відповідає однозначно: вона вже розпочалася. І сталося це ще 2014 року. Тільки в сучасної війни зовсім інше обличчя. Вона полягає у дрібних військових конфліктах, які спалахують у різних куточках Землі.

На думку іранського цілителя, мета таких конфліктів полягає у геополітиці, в тому, щоб підпорядкувати собі владу та захопити якнайбільше земель з їхніми цінними ресурсами. Можна сказати, що саме це зараз відбувається в Україні. Щоправда, ясновидець вважає, що вже дуже скоро найдорожчим ресурсом на планеті стане питна вода, а не газ і нафта.

Екстрасенс прокоментував становище США та ЄС у світовому співтоваристві.

Він упевнений, що крах панування цих країн не за горами. Доля Америка вирішена наперед. На неї чекає спад економіки, бунти та серйозні руйнування всередині країни через природні катаклізми. Така ж доля чекає і на Європейський Союз, який у майбутньому розпадеться.

Україна та Росія

Наратив Норузі про ситуацію в Україні старий як світ. Хтось тільки не говорив про панування Америки на українських землях. Іранець вважає, що війна затягнеться надовго, доки країною не почне керувати інший лідер. На його думку, неминучий розпад України на 2 частини. Причому причиною стане не лише політика, а й релігія.

Позитивніший прогноз іранець дає Росії. Однак чого ще можна чекати від екстрасенсу, який живе та заробляє гроші в цій країні? Загалом Мохсен каже, що глобальні потрясіння росіянам не загрожують. Військових конфліктів їм можна не боятися. Щоправда, це звучить смішно, оскільки російські війська вже 93 дні ведуть повномасштабну війну проти України.

Нерозумно було вважати, що вторгнення РФ в Україну ніяк не торкнеться жителів Росії. Вже зараз ясно, що економічної кризи рф не уникнути. Як пишуть у пізних форумах самі ж росіяни, дорожчає все, починаючи від продуктів харчування та закінчуючи унітазами та ванними.

Чи вірити у передбачення Мохсена Норузі, вирішувати лише вам. Однак нам здається, що в ситуації, яка склалася, все ж краще брати на себе відповідальність за своє ж майбутнє, а не покладатися на прогнози ясновидців.

Слава Україні!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post