X

“Користуватися ним ви мене не змусите!” – Олексій Арестович показав, що йому подаруали шанувальники, які задля цього прямо бігли за радником президента, так хотіли вручити презент

Олексій Арестович показав, що йому подаруали шанувальники, які задля цього прямо бігли за радником президента, так хотіли вручити презент.

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович 27 червня опублікував в Instagram світлину, на якій його знято з подарунком від шанувальників – кремом із запахом лаванди під назвою Aresto Kream.

“Наздогнали, подарували. Дякую, звісно. Але я хочу офіційно попередити: якщо він доглядає так само, як я передбачаю, користуватися ним ви мене не змусите”, – іронічно прокоментував подарунок Арестович.

Нагадаємо, що радник президента україни Арестович народився у Грузії 1975 року. Освіту здобув в Одеському інституті Сухопутних військ (зараз – Військова академія Одеси). Із 1999-го до 2005 року працював у Головному управлінні розвідки. Отримав звання майора запасу. Вивчав психологію і теологію, працював актором театру та кіно.

Із 2014 року Арестович активно коментував в українських ЗМІ події на військову тематику, зокрема на Донбасі, а також писав про це у Facebook.

28 жовтня 2020 року він став радником і фактичним спікером української делегації у тристоронній контактній групі в Мінську (ТКГ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Як розповів сам Арестович, рішення про призначення ухвалив тодішній голова української делегації у ТКГ, перший президент незалежної України Леонід Кравчук.

 грудня 2020 року глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив Арестовича позаштатним радником із питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони. Після вторгнення РФ в Україну Арестович публічно коментує ситуацію на фронті, озвучує власні прогнози.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post