X
    Categories: Світ

Кремль дозрів до переговорів. Лавров заговорив про «поразку Росії на полі бою» і бідкається, що Київ не йде не поступки агресору – деталі

Кремль дозрів до переговорів. Лавров заговорив про «поразку Росії на полі бою» і бідкається, що Київ не йде не поступки агресору.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров знову звинуватив Київ у «небажанні продовжувати переговорний процес із Москвою» й традиційно пов’язав це нібито із впливом Заходу.

У інтерв’ю телерадіокомпанії «Радіо та телебачення Республіки Сербської» російський міністр заявив, що Велика Британія та США «маніпулюють» Україною.

Лавров також почав визнавати, що Росія програє у війні з Україною.

– Україна – це розмінна монета, інструмент, яким маніпулюють насамперед США та Велика Британія. Такий англо-саксонський колектив, який зараз очолив Захід. Йому повністю слухняні НАТО і Європейський Союз, який втратив свою самостійність. Вони керують українцями як інструментом стримування нашої країни (як тепер кажуть, її «виснаження») та завдання Росії поразки» «на полі бою», – сказав Лавров.

У пропаганді дусі Лавров повідомив, що нібито саме Захід «не дозволяє Україні вести переговори» й поскаржився, що Київ не йде на поступки Москві.

– Україна два місяці тому начебто висунула пропозицію про те, як розв’язати це питання. Ми ці пропозиції взяли за основу. Так через день Захід заборонив українцям продовжувати цей процес, – сказав Лавров.

Вже найближчими днями у Стамбулі може відбутися тристороння зустріч представників України, ООН та Росії, на якій ітиметься про вивезення зерна з портів України.

 28 травня ЗМІ написали про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін готовий провести переговори з главою України Володимиром Зеленським. Про це він заявив у розмові з французьким лідером Емануелем Макроном та канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

Слава україні і ЗСУ!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post