X

«Китай анексує Сибір, а ерефії не існувати» – таке пророцтво озвучив мольфар пан Василь. Він розповів про кінець світу і новий світовий порядок, який чекає землю. Мудрі й цікаві думки, обнадійливий і лякаючий прогноз

«Китай анексує Сибір, а ерефії не існувати» – таке пророцтво озвучив гуцульський мольфар пан Василь. Він розповів про кінець світу і новий світовий порядок, який чекає землю. Мудрі й цікаві думки, обнадійливий і лякаючий прогноз, а як воно буде – знає тільки Бог.

Перша кара людства була водою – потопом, – нагадує мольфар. – А тепер настав час кари вогнем, як сказано у Писанні. Бог карає людей війнами – це і є вогонь: бомби, ядерна зброя.

В Одкровеннях йдеться: «третій ангел затрубить – вогнем все візьметься».

Бачите, кажуть, вже зараз скрізь вода висихає. До чого йде? Питної води не стане. Все до того йде, що люди самі себе знищують, – говорить мольфар.

І сказано, що як покаєтеся – то продовжиться життя на землі, а не покаєтеся – прийде антихрист.

Путін не може захопити весь світ, він не достатньо для цього сильний. Але знищити багато може, аж до того, що здійсниться одкровення «сусід до сусіда конем буде їхати». Таке може він зробити.

Весь світ не захопить, але знищить багато – ось що він може зробити.
Китай поведе себе так, як вигідно йому. Китай дивиться на Росію як на спосіб додати собі «огороду» – він має види на Сибір.

Колись Фінляндія була під Росією, пів Польщі – Галичина й Варшава – було під Росією. Але потім всі вони змогли відділитися від Москви.

Якби повстали всі народи в Росії проти Путіна – Росія б врятувалася. Але там щось глухо з цим.

А Китай – він ніби по дружньому до РФ, але забере згодом Сибір, – прогнозує пан Василь, – Японія забере Камчатку. І Росії як такої не стане.

Джерело – Ютуб-канал «Гуцулендія»

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, скріншот.

M Alena:
Related Post