X

Листопадовий молодик у Стрільці приносить час, сповнений оптимізму, коли варто ризикнути!

Листопадовий молодик у Стрільці приносить час, сповнений оптимізму, коли варто ризикнути!

Молодий Місяць відбудеться в середу, 23 листопада, принісши з собою місячний час, повний удачі – всього за один день до початку сезону Стрільця. Цей день приносить багато оптимізму, достаток і тягу до пригод. Молодий Місяць спонукає вас розширювати кругозір, шукати вищих знань і пускатися в захоплюючі пригоди.

Молодий місяць, сповнений оптимізму

Після важких періодів у Скорпіоні та Тельці, на які вплинув руйнівний сезон затемнень, тепер у вас позитивний молодик у оптимістичному Стрільці 23 листопада. Крім того, цей молодий місяць буде підтримуватися щедрим Юпітером, який того ж дня прямуватиме прямо до Риб.

Сонце і Місяць у Стрільці створять чудовий тригонний аспект з Юпітером – планетарним управителем Стрільця, який принесе щастя, значні можливості та багато енергії всім знакам зодіаку.

Однак розраховуйте віддавати більше, ніж отримуєте, оскільки Юпітер спонукає вас бути грайливим і відкритим. Однак варто пристосувати його наміри до Стрільця, наприклад, витратити гроші на друзів, яким вони дуже потрібні. Юпітер завершить своє заклинання, завершивши свій щорічний ретроградний день у той самий день, що й молодий місяць, що принесе відчуття полегшення та може допомогти деяким людям прийняти освіжаючий новий погляд на життя.

Поширюйте навколо себе любов

Відповідно до переходу Сонця в знак Стрільця астрологічна погода стає теплішою та яскравішою. Тому це ідеальний час для прогулянок серед людей. Не бійтеся бути трохи голоснішим і з любов’ю виступайте на публіці. Крім того, пам’ятайте, що наближається холодний сезон, тому це гарний час, щоб провести час з сім’єю.

Спробуйте пообіцяти собі, що в найближчі кілька тижнів, наприклад, ви зробите пожертвування на благодійність або зробите іншу добру справу. Ви також можете запросити хорошого друга випити або повечеряти та вислухати їхні хвилювання.

Молодик у Стрільці приходить як ковток свіжого повітря і знаменує початок нового місячного циклу. Він обіцяє нові починання, нові пригоди та моменти проникнення.Можливо, саме зараз ви зустрінете свою другу половинку, з якою переживете важкі часи війни. Можливо, саме зараз ви прозрієте і виявите, що ваша улюблена душа весь час була перед вами.

Стрілець спонукає вас до пригод і нових справ

Стрілець любить спонтанність і сміливість, тому не бійтеся трохи ризикувати. Енергія Стрільця змусить вас полетіли високо до зірок. Цей молодик сповнений палкого оптимізму та ненаситної жаги до життя. Він заохочує вас розширити свій особистий кругозір і знання, зануритися в читання про речі, які вас завжди цікавили, а також спонукає вирушити в захоплюючу пригоду.

Це ідеальний час, щоб трохи ризикнути і спробувати щось нове. Ви також можете спокійно відкрити свій розум для нових способів мислення, які будуть для вас звільняючими.

Вдихніть і дозвольте відновлюючій енергії Нового Місяця в Стрільці оновити кожну клітинку вашого тіла. У вас є чудова можливість перезавантажити своє життя та почати робити щось по-іншому. Встановіть нові звички та підходьте до речей інакше, ніж ви робили раніше. Заберіть усі образи та тривоги з минулого та використовуйте їх як пальне для вашого нового щасливого життя. Запишіть план на наступні тижні або навіть місяці та почніть нову главу свого життя.

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post