X

Маг, екстрасенс і циганський практик з пронизливими очима Роман Завидовський, прогнози якого збуваються просто з дивовижною точністю, відповів коротко й чітко на найактуальніше питання сьогодення: скільки ще триватиме цей кошмар, влаштований ерефією в Україні?

Маг, екстрасенс і циганський практик з пронизливими очима Роман Завидовський, прогнози якого збуваються просто з дивовижною точністю, відповів коротко й чітко на найактуальніше питання сьогодення: скільки ще триватиме цей кошмар, влаштований рф в Україні?

Що буде далі? До чого нам потенційно готуватися? скільки це все може тривати – на ці питання й спробував відповісти за допомогою своїх «помічників» пан Роман.

– Я скажу, можливо, не дуже втішну річ, те, що вам напевне не сподобається, Все це ще риватиме довго. На скільки довго? Поки не звільниться вся країна, включаючи Крим. На цьому наголошую особливо – включно з Кримом.

Крим – це Україна і він має повернутися й бути піл контролем України, – підкреслює екстрасенс.

– Доки не будуть звільнені всі українські території, задекларовані 1991-го року, доти цей кошмар триватиме, нас будуть кошмарити, окупанти будуть бити по нашим електростанціям, по джерелам критичної інфраструктури.

Одним словом, це все ще триватиме досить довгий період часу, на превеликий жаль.

Хотілося б сказати щось більш втішне, але не в моїх принципах обманювати і казати, що це не так.
Я дивився не однократно. І найбільша загроза зараз – це загроза колаборантів. І по мірі того, як будуть звільнятися території, вороги будуть намагатися завдати нам більшої шкоди.

Витягну буквально кілька карт.

Перша – 8 хрестова. Це карта гадів, брехні, обманів, карта несподіваних ударів і атак. Ця карта говорить про дії колаборантів – це те, про що я кажу.

Друга карта – 7 бубнова. Карта вогню й активних вогневих загроз.

І третьою випала 9 бубнова – карта матеріального та фінансового підтримання, це хороша карта.

10 пікова – карта агресії і карта терактів.

Тобто, що я хочу сказати, підсумовуючи. Доки не звільняться всі території і міста України – доти ворог буде нам шкодити і мстити за наші перемоги.

Чесно кажучи, тут навіть не треба мати екстрасенсорні здібності, я просто проаналізував ситуацію.

Після кожного великого звільнення, як це було після Херсону чи після Кримського мосту, нас будуть атакувати, тому треба бути готовими, що чим далі ми будемо звільняти свою країну – тим більше нас будуть атакувати. І це включаючи аж до Криму.

Але ми повернемо всі території, обов’язково. Все буде Україна.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, скріншот.

M Alena:
Related Post