X

Маг Роман Шептицький розповів про своє останнє бачення щодо майбутніх прильотів по одному з міст України: “По можливості, евакуйовуйтесь!”

Маг Роман Шептицький розповів про своє останнє бачення щодо майбутніх прильотів по одному з міст України: “По можливості, евакуйовуйтесь!”

“Сусіди” атакували Запоріжжя в ніч на 9 жовтня. В результаті ангелами стало 12 людей, ще 49 госпіталізовані. Відомо, що країна-агресор випустила по українському місту приблизно 12 ракет. Більшість ракет приземлилися в житлових багатоповерхівках та приватних секторах.

Екстрасенс Роман Шептицький поділився своїм баченням, що найближчим часом чекає на Запоріжжя.

“Загроза повітряних “прильотів” залишається неймовірно високою. Тому, хто має можливість виїхати із Запоріжжя, потрібно це зробити хоча б до того часу, поки ЗСУ не зроблять активний контрнаступ”, – наголосив українцям маг.

Він повідомляє, що до 15 жовтня ситуація в прифронтових містах буде загострюватися. “Сусіди-загарбники” буде використовувати дрони-камікадзе та інші види зброї проти України.

“Тобто повітряні загрози є, сухопутних не відчуваю. Великого наступу не буде. За останні дні є факти конкретних ракет, що потрапили по житлових будинках. Знову ж таки я рекомендую виїхати з міста. До речі, контрнаступ в цьому напрямку може початися в будь-який момент. Там вже все підготовлено, є позитивна енергія”, – сказав маг.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post