X

Молитва про вічне щастя: Якщо вас переслідують невдачі, і чорна смуга не сходить зі шляху, промовте цю молитву, і Господь подарує Благодать вічну!

Молитва про вічне щастя: Якщо вас переслідують невдачі, і чорна смуга не сходить зі шляху, промовте цю молитву, і Господь подарує Благодать вічну!

Боже мій, я вірю в Тебе, але зміцнюю свою віру; Я довіряю Тобі, але допомагаю своїй надії; Я люблю тебе, але примножую свою любов; Мені шкода за мої гріхи, але збільшую своє покаяння.

Дякую Тобі, як моєму вічному благодійнику і називаю Тебе своїм Господом і захисником.

Боже мій, керуй мною з твоєю мудрістю, підтримуй мене своєю справедливістю, втішай мене своїм милосердям і підтримуй мене своєю силою.

Я присвячую свої думки, слова, вчинки Тобі, щоб я міг думати і говорити лише про Тебе, і робити все згідно Твоєї волі і страждати лише за Тебе.

Просвіти моє розуміння, пробуди мою волю, очисти моє тіло і освяти мою душу, Господи.

Боже мій, допоможи мені виправити минулі помилки, подолавши все погане на майбутнє, виправитися зі своїх помилок і здійснити чесноти, належні моєму стану.

Наповни моє серце вдячністю за Твою доброту, неприязнь до моїх вад, любов до ближнього та зневагу до світу.

Дай мені, Господи, бути завжди підвладним начальству, сповненим любові до тих, хто залежить від мене, вірних друзів та розуміння моїх ворогів.

Прийди мені на допомогу, щоб я зміг побороти стражданням, скупість милостинею, гнів солодкістю, теплоту гарячим благочестям.

Боже мій, зроби мене розсудливим у своїх починаннях, мужнім у небезпеках, терплячим у труднощах та смиренним у успіху.

Нехай я завжди буду уважний у молитві, стриманий під час їжі, суворий на роботі та постійний у вирішенні.

Надихни мене, Господи, завжди намагатися мати праведне сумління, скромний зовнішній вигляд, а моя поведінка завжди була стабільною.

Змусь мене постійно намагатися долати природу, бути повільним у благодаті, виконувати Твої заповіді та збирати заслуги для спасіння.

Боже мій, дозволь мені зрозуміти малість землі, велич неба, короткочасність перед нескінченною вічністю.
Дозволь мені добре підготуватися до вічного життя на небесах, дозвольте мені побоюватися Твого суду, дозволь мені уникнути пекла, і отримати рай.

Через нашого Господа Ісуса Христа. Амінь.

Фото ілюстративне, з вільних джерел

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

G Natalya: