X

Ми з Олею зустрічаємось вже 4 роки. Я вже підбирав обручку, щоб зробити їй пропозицію. Але після недавнього інциденту, я задумався чи варто?

Ми з Олею зустрічаємось вже 4 роки. Я вже підбирав обручку, щоб зробити їй пропозицію. Але після недавнього інциденту, я задумався чи варто?

Історія сталася місяць тому, коли ми вирішили піти у бар із друзями. З нами було 9 хлопців та 3 дівчини. Сам я не дуже люблю тусовки та й втомився на роботі, тому вирішив піти раніше.

Щоб не здатися нудним, я не став забирати дівчину із собою, а залишив її відпочивати далі.

Я повернувся додому об 11-й вечора і ліг спати. Від Олі не було повідомлень. Потім я прокинувся о першій годині ночі і написав їй повідомлення: «Коли ти приїдеш?».

Відповіді не було. Я подзвонив їй – у відповідь мовчання.

Знову ж таки, я не хотів здаватися якимсь ревнивим, а тому вирішив не завалювати її сотнею повідомлень.

Вона повернулася о 4-й годині ранку. Я спитав її, де вона була, і вона без вагань сказала, що поїхала до Ігора, щоб подивитися фільм. Досі пам’ятаю, як запаморочилося в голові, коли я почув це.

Я чоловік, але мені хотілося розплакатися. Але я зібрав сили і спитав: «У вас щось було?».

Вона відповіла, що Ігор намагався її поцілувати, але вона відштовхнула його. Це здалося мені непереконливим, тому я натиснув трохи більше, і через 20 хвилин вона зізналася, що вони цілувалися.

Але вона твердила, що більше нічого не було.

Чи я повірив у це? Вірити хотів, але щось усередині мене підказувало, що все не так просто.

Наступного ранку вона зрозуміла, що забула у Ігоря і свої окуляри. Це, напевно, одна з найнеприємніших деталей для мене.

Навіщо вона взагалі їх знімала? Яка короткозора людина знімає окуляри під час перегляду фільму?

Упродовж тижнів мене мучили сумніви. Я постійно питав її, чи вона мені все розповіла. Але вона стояла на своєму.

Але навіщо вона взагалі поїхала до нього дивитись фільм? Чому ігнорувала мої дзвінки? Яка нормальна дівчина поїде до хлопця у п’яному вигляді та не відповідатиме на дзвінки свого хлопця? Ці питання не давали мені спокою.

Тому я вирішив поїхати до Ігора та дізнатися його версію подій. Але зробити це не напряму, а в дусі голлівудських фільмів — одразу звинуватити в тому, що він спав із моєю дівчиною та спостерігати за його реакцією.

Отже, я увірвався в його квартиру і закричав: «Для чого ти це зробив? Вона ж була п’яна!».

І що ви вважаєте? Він зізнався. Відразу почав виправдовуватися і говорити, що вони не мають почуттів один до одного, що це була тільки одна ніч. Вони були просто п’яні і відразу пошкодували про це.

Я пішов від друга і написав Олі: «Ігор мені все розповів».

Вона досі просить у мене вибачення. Каже в точність те, що й він: були п’яні, одразу пошкодували, більше ніколи не повториться.

Не можна ж розлучатися після стільки років через одну помилку?

Зараз наші стосунки у підвішеному стані, я попросив її дати мені час.

І тепер я не знаю, що робити? Я дуже її люблю і розумію, що вона була п’яною. Я дуже хочу пробачити її і забути про це, але чи зможу я всі наступні роки жити з нею і знати, що вона мені зрадила?

Що вона так просто поїхала до напівзнайомого хлопця?

Та й чи це мені треба? Невже в цьому світі немає дівчини, яка б того дня в барі просто не повернулася б зі мною додому?

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.com.

Oksana H:
Related Post