X

На ці 3 знаки Зодіаку зараз падає невдача: можлива зрада

На ці 3 знаки Зодіаку зараз падає невдача: можлива зрада

Незважаючи на кінець ретроградного Марса, Меркурій продовжує свою ретроградність у Козерозі. Це уповільнення викличе деякі труднощі в житті певних знаків Зодіаку, яким пощастить менше, ніж іншим.

Дізнайтеся, яким знакам зодіаку не пощастить у січні. У цей важкий період вони можуть випробувати деякі розчарування.

Які знаки зодіаку будуть нещасливі в січні?

Деякі знаки зодіаку переживуть важкі часи в січні. Вони можуть відчути себе зрадженими своїми близькими з ретроградним Меркурієм у Козерозі.

Близнюки

Січень може бути досить складним місяцем для Близнюків, незважаючи на кінець ретроградного Марса в їх знаку. Через близьке оточення вони зможуть пережити досить складний період. Крім того, на особистому рівні Близнюки “отримають” на початку 2023 року.

Вони відчують себе зрадженими та розчарованими людьми, яким найбільше довіряють, і переживуть багато неприємних подій, які їх “подряпають” у цей період. Досвід, який сформує їх і відзначить на все життя. Цей досвід розкриє силу та здібності, які досі були недооцінені.

Їх сім’я та друзі також “отримуватимуть” від цих проблем, і їхні стосунки вже не будуть колишніми. Вони більше не зможуть довіряти своїм близьким і почуватимуться ізольованими.

Близнюки у відносинах також можуть відчувати значні труднощі. Вони будуть схильні сприймати свого партнера як належне, і це призведе до деяких непорозумінь. Можуть виникнути тривалі суперечки, які призведуть до розриву або навіть розлучення. Але Близнюки повинні залишатися впевненими, тому що наступний місяць повинен бути більш спокійним.

Скорпіон

У цей період Скорпіонів також чекають розчарування в коханих. Ті, кому вони довіряють найбільше, можуть їх зрадити, що змусить їх стати більш вибірковими щодо того, кого вони хочуть впустити у своє життя. Вони почуватимуться погано про себе і більше не довірятимуть іншим.

Це змусить їх переглянути свої межі, щоб знайти новий баланс. Однак їм також доведеться навчитися говорити “ні” іншим. Справді, їхня доброта буде піддана випробуванню, що може змусити їх повернутися на свій шлях.

Незважаючи на те, що Скорпіони здатні маніпулювати, вони без вагань покажуть свою темну сторону, якщо хтось знову спробує завдати їм болю. Однак їм слід уникати замикання в собі, оскільки пізніше їм може бути важко відкритися новим людям.

Цей період – просто поганий час для проходження, і представники цього знака Води повинні зуміти рухатися далі, зосередившись на своїй роботі.

Рак

Раків також чекає важкий січень. Вони будуть більш вразливими на початку року, особливо після повного місяця в їх знаку. Вони будуть схильні замикатися в собі і проходити через період депресивних епізодів.

Щоб захистити себе від можливих зовнішніх атак, Раки зведуть психологічну стіну, яка не дасть їм вийти з дому. Уродженці цього знака Води будуть ще більш насторожено ставитися до людей і підійти до них стане практично неможливо. Навіть близькому оточенню буде важко зустрітися з ними в цей складний період.

Ця складна особистість також заважатиме їм у їхньому особистому розвитку, оскільки вони не зможуть побудувати стабільні та міцні стосунки протягом тривалого часу. Через страх бути зрадженими вони воліють залишатися на самоті, ніж у поганій компанії.

Щоб вибратися з цієї негативної спіралі, їм доведеться взяти це на себе та подбати про своє психічне здоров’я, звернувшись за професійною допомогою. Це рішення могло б назавжди змінити їхнє життя та допомогти їм забути цю погану пляму, пам’ятаючи , що їхні близькі люблять їх і хочуть, щоб вони були щасливі.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post