X

Найсвіжіший прогноз від Павла Глоби на 2023 рік. От би не все збулося! Але Глоба – дійно фахівець, якого поважають тисячі і до чиїх прогнозів прислухаються, він точно передбачав розпад СРСР та події на Чорнобильській АЕС, а також руйнування веж-близнюків у Нью-Йорку

Найсвіжіший прогноз зробив відомий астролог Павло Глоба. Його передбачення на 2023 не особливо втішні й оптимістичні, треба визнати. От би не збулося!

Одне насторожує: Глоба – дійно фахівець, якого поважають тисячі і до чиїх прогнозів прислухаються. Що ж, побачимо, на скільки правдиві його слова.

Не секрет, що професійна астрологія допомагає передбачити найбільшу ймовірність тих чи інших значимих подій у майбутньому. Саме тому точний гороскоп від Павла Глоби на 2023 слід все таки подивитися.

Справа в тому, що відомий астролог Павло Глоба заслужено користується великою повагою читачів, оскільки він давно вже насправді довів, що його передбачення збуваються. Нагадаємо, що саме він передбачав розпад СРСР та події на Чорнобильській АЕС, а також руйнування веж-близнюків у Нью-Йорку. І це далеко не повний перелік його видінь та астрологічних розрахунків!

Ще у 2009 році астролог сказав, що на долар чекає незавидна доля, що він повністю знеціниться. І це станеться найближчим десятиліттям. Довгий час цей прогноз не справджувався, і багато хто стверджував, що в цьому питанні Павло Глоба помилився.

Однак зараз ми бачимо, що передумови того, що долар може перетворитися на звичайний папір, уже є. Хоча й зараз важко повірити, що до все ж таки дійде.

За свіжим прогнозом пана Павла, на планеті розгорнуться сильні збройні конфлікти. Зірки вказують на зону ризику, де знаходиться Азія і Африка. Триватимуть ці конфлікти до 2024-го, а може й до 2025 року.

У Європі розпочнуться складні часи. Зірки вказують на фатальність становища щодо економіки та політичного управління. Так, як було раніше, у Європі вже точно не буде. Причому це торкнеться як багатих, так і бідних.

Кожному доведеться відчути на собі наслідки безграмотного управління. Людям прийдеться багато в чому себе обмежувати, багаті втратить цілі статки.

У Європі, прогнозує Глоба, будуть справжні бунти. Таких протестів ми не бачили вже давно. Навіть діти та старі виходитимуть на вулиці з вимогами елементарних зручностей. Почнуться такі поневіряння, які викликатимуть у громадян Європи праведний гнів. У той час, як великі ресурси та фінанси розтікатимуться за вищими верствами населення.

Прогнозу на покращення фінансової ситуації на міжнародній арені немає. Навпаки, все лише погіршуватиметься. Це пов’язано з глобальною розбудовою світу та масштабними руйнуваннями через конфлікти. Не обійдеться і без катаклізмів, які не додадуть впевненості у кращому майбутньому.

Глоба говорить про те, що, мабуть, 2023 стане піковим роком для розвитку найгіршої економічної ситуації для країн по всьому світу. Світові еліти почнуть шукати вирішення цих проблем, і в результаті у майбутньому світ вибереться з економічної ями.

Світ чекає різкий перехід до тотальної цифровізації. Це будуть дуже швидкі кроки. Насамперед це стосуватиметься фінансової системи. Світ практично відмовиться від готівки.

Також може з’явитися нова недуга, яка набагато сильніша і потужніша за те, що викликала пандемію. Через цю недугу значно скоротиться кількість населення планети Земля.

Щодо війни в Україні, то вона не завершиться 2023 року. Лише до кінця року можна буде говорити про якісь домовленості, пов’язані з проблемою, що виникла, вважає астролог.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, скріншот з відео.

M Alena:
Related Post