X

Ну і як же без нього: Олексій Арестович відреагував на фото Зеленської авторства Лейбовиць, яке запустило флешмоб у мережі, що відстоює право жінок бути собою

Ну і як же без нього: Олексій Арестович відреагував на фото Зеленської авторства Лейбовиць, яке запустило флешмоб у мережі, що відстоює право жінок бути собою.

А саме, радник глави Офісу президента Арестович 29 липня на своїй сторінці в Instagram відреагував на флешмоб, організований українками на підтримку першої леді України Олени Зеленської.

Флешмоб став відповіддю на критику обкладинки авторитетного американського видання Vogue, яке опублікувало на обкладинці світлину першої леді України. Олену Зеленську для обкладинки знімала у Києві американський фотограф світового рівня Енні Лейбовіц.

“Так багато наших жінок почали відстоювати своє право бути собою з розведеними колінами, що воно варте хоча б заради цього. Дякую, Енні Лейбовіц”, – написав у своїму дописі Олексій Арестович.

Світлина першої леді України, яку зробила в Києві американський фотограф Енні Лейбовіц для всесвітньо відомого видання Vogue, викликала широке обговорення в мережі – дехто розкритикував дружину Зеленського, але більшість українських знаменитостей виступили на її підтримку, запустивши у мережі фотофлешмоб із хештегом # sitlikeagirl.

Його учасниці публікують свої світлини, обстоюючи своє право виглядати на фото так, як їм хочеться.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

M Alena:
Related Post