X

Олена Зеленська підкорила мережу неймовірно стильним образом на зустрічі з Бріджит Макрон(фото)

В понеділок, 17 червня, перша леді України Олена Зеленська прибула до Франції з офіційним візитом. Для першої зустрічі з Бріджит Макрон вона одягнула стильне вбрання блакитного кольору, яке вдало підкреслило її почуття стилю, а також переваги фігури, пише 24канал

Дружина президента України Олена Зеленська оперативно поділилася знімками з офіційної зустрічі з першою леді Франції Бріджит Макрон на своїй сторінці в Instagram.

Дружина Володимира Зеленського розповіла про свій перший дипломатичний візит до Парижа та зустріч з французькою іконою стилю Бріджит Макрон.

“Дуже рада супроводжувати чоловіка під час офіційних візитів до Франції та Німеччини. Наша перша зупинка – Париж”, – прокоментувала знімки Олена Зеленська.

Читайте також:КРІСТІНА ОРБАКАЙТЕ – МАТІР ДІТЕЙ ПУГАЧОВОЇ ТА ГАЛКІНА? ЗМI ОПРИЛЮДНИЛИ “ГАPЯЧУ СЕНСАЦІЮ”(ФОТО)

Після цього вона подякувала першій леді Франції за “дружню розмову, теплу атмосферу та поради, якими вона поділилась”, назвавши її неймовірною жінкою.

Оскільки це була перша зустріч Олени Зеленської з Бріджит Макрон, вона відповідально підійшла до вибору свого вбрання, обравши костюм світло-блакитного кольору. Піджак її вбрання був злегка подовжений, а спідниця – міді довжини. Талію перша леді України підкреслила вільним поясом, а образ доповнила бежевим туфлями-човниками.

G Natalya:
Related Post