X

Оце так-так: ці пари за знаком Зодіаку рідко коли вживаються і проживають довге та щасливе життя разом. На кожному спільному кроці їх чатують непорозуміння, впертість, самозакоханість та “бурі”, які ведуть до розлучення!

Оце так-так: ці пари за знаком Зодіаку рідко коли вживаються і проживають довге та щасливе життя разом. На кожному спільному кроці їх чатують непорозуміння, впертість, самозакоханість та “бурі”, які ведуть до розлучення!

Не підходять одне одному: шість найгірших пар за знаком зодіаку, стосунки яких приречені

Разом бути не судилося: астрологи виділити шість пар знаків Зодіаку, стосунки яких приречені на нещастя.

Звісно, кожна людина мріє знайти половинку, подаровану небесами, але є такі пари, яким ужитися ох як не легко.

За підрахунками астроекспертів, шість пар за знаком вважають найгіршими, їхні стосунки буквально приречені на невдачі.

Спеціалісти в сфері астрології розкривають таємницю – в чому ж причина?

Овен і Козоріг

Уродженці цих знаків дуже вперті, вони ніколи не підуть на поступки одне одному. Рано чи пізно це стає непереборною перешкодою у стосунках – Овнам та Козерогам набридне сперечатися, і вони розбіжаться як в морі кораблі.

Телець і Лев

Тельці – справжні кар’єристи, вони готові багато на що, щоб досягти успіху у своїй сфері діяльності. Уродженці знаку мало часу проводять вдома. Леви – домосіди, які не дуже люблять галасливі компанії. Пара приречена на розрив через різні інтереси по життю.

Близнюки та Риби

Близнюки на перше місце ставлять родину і багато часу приділяють облаштуванню “гніздечка”. Риби – витають у мріях, займаються творчістю і люблять проводити час на самоті, що злитиме Близнюків. Конфлікти у такій сім’ї – неминучі.

Рак та Терези

Раки та Терези дуже нерішучі, у них у парі не буде лідера, тому стосунки не зможуть розвиватися. Обидва уродженці знаків завжди сумніваються у своєму виборі та не готові боротися за власне щастя, через що у стосунках буде поставлена ​​крапка.

Діва та Водолій

Діви – дуже спокійні та сімейні люди, Водолії – романтики, які не готові проміняти свою свободу на узи шлюбу. Різні пріоритети в житті призведуть до непорозуміння, а потім і зовсім до розставання пари.

Скорпіон та Стрілець

Скорпіони та Стрільці дуже схожі – вони лідери, які мають складний характер. Жоден із них не піде на компроміс і не визнає помилки, а тому будувати стосунки буде неможливо. Вони завжди змагаються між собою.

Що ж, робіть висновки, панове! Працюйте над собою.

Нехай вам щастить!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post