X

Оце так, Терезам сьогодні не позаздриш: Що зорі підготували кожному знаку Зодіаку в неділю, 24 липня. Вихідний не кожному буде до вподоби

Оце так, Терезам сьогодні не позаздриш: Що зорі підготували кожному знаку Зодіаку в неділю, 24 липня. Вихідний не кожному буде до вподоби

Терезів в неділю чекає важка праця, але це зовсім не зіпсує їм настрій. Тельці, Леви, Скорпіони та Стрільці сповна насолодяться відпочинком.

Відома астрологиня склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на  неділю 24 липня. Дізнайтеся, що чекає на вас у цей вихідний день.

Овен

Так може статися, що ця неділя у вас буде дещо самотньою, навіть якщо у вас були інші плани. Але все змінюється, ви залишаєтесь сам-на-сам з собою, своїми думками, приймаєте важливі рішення і будете щасливі від цього дня.

Телець

Це буде день повного релаксу, коли ви повністю присвячуєте собі час, приміром, перебуваєте на природі, відпочиваєте біля води, насолоджуєтесь спокоєм, просто валяєтесь на дивані і цілком задоволені життям.

Близнюки

Нові ідеї настільки вас захоплюють, що ви навіть відпочивати не хочете, весь час опрацьовуєте те, що приходить в голову, намагаєтесь щось аналізувати, створювати, приміряти, словом, креативні тенденції не дають вам спокою.

Рак

Нарешті ви наважуєтесь навести лад навколо себе, і це буде досить радикальна чистка і генеральне прибирання всього, що вас оточує. Зайвого назбирається стільки, що, можливо, доведеться викликати спеціальні служби, щоб все це прибрати.

Лев

Цей щасливий літній день краще провести у родинному колі чи з родичами – дальніми чи близькими. Можливо, доведеться їхати в гості чи приймати родичів у себе, розважати їх, згадувати минуле.

Діва

Любовні питання в неділю будуть головними, тож можете і перші побачення призначати, і цілий день присвятити романтичним зустрічам, зрештою, з’ясовувати ці всі питання і насолоджуватись коханням.

Терези

Можете не розраховувати на відпочинок, бо попереду важка праця. Неділю ви повністю присвячуєте фізичній чи розумовій праці, і у вас буде мало шансів якось розслабитися і перепочити, бо щось вас дуже сильно надихає працювати.

Скорпіон

Цей буде досить традиційний вихідний, і в чомусь навіть ідеальний. Ви в міру розслаблюєтесь, трохи напружуєтесь, проводите час із близькими людьми, присвячуєте час своїм захопленням, словом, відпочиваєте у своє задоволення.

Стрілець

Підбереться досить цікава і душевна компанія, і ви із задоволенням проведете час з цими людьми, причому, будете більше працювати, аніж відпочивати. Це включає в себе обмін думками, досвідом, збори, конференції, диспути.

Козеріг

Ви можете настільки захопитися новою темою, визначити нову ціль, що повністю присвятите неділю вивченню підходів і засвоєнню нових знань, які вам знадобляться для того, щоб почати рухатися в новому напрямку.

Водолій

Пропозицій провести неділю буде настільки багато, і вони будуть настільки різноманітними, що буде досить складно обрати щось одне. Отак у роздумах ви можете і провести цей день, так і не зважившись на якийсь варіант.

Риби

Відпочити не вдається, адже ви маєте нову відповідальну посаду, роботу, яка вимагатиме вашої повної участі, інакше ви не впораєтеся. Словом, ви дуже-дуже стараєтеся, адже вам потрібно підніматися все вище і вище.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post