X

Плутон у Водолії! Гряде революція, до якої не всі готові: до 2044 року ми будемо жити в іншому світі!

Плутон у Водолії! Гряде революція, до якої не всі готові: до 2044 року ми будемо жити в іншому світі!

Плутон у Водолії в березні 2023 року переверне все з ніг на голову. Що означає Плутон у Водолії? Настає час покоління, яке бачить все зовсім не так, як ми. Плутон у Водолії пробуде до 2044 року. Тоді це буде зовсім інший світ.

Плутон у Водолії 2023

Плутон увійде в знак Водолія і залишиться там протягом наступних 20 років. Це явище сильно вплине на наше життя. Плутон у Водолії дасть нам передчуття революції, яка може відбутися в найближчому майбутньому. Коли саме Плутон буде у водному знаку?

23 березня 2023 року Плутон на три місяці увійде в знак Водолія, потім на деякий час повернеться в знак Козерога, щоб повернутися до Водолія в кінці 2024 року. Плутон пробуде там 20 років, до 2044 року. Така домовленість не залишить байдужими не лише нас, а й увесь світ.

Плутон покине знак Водолія на кілька хвилин протягом наступних 20 років і повернеться туди назавжди в листопаді 2024 року.

Важливим моментом у ці 20 років буде тригон між Плутоном у Водолії та Ураном у Близнюках, який відбудеться між 2026 і 2028 роками. Це буде момент вирішального прискорення в області економіки та технологій.

У березні 2044 року, після виходу з Водолія, Плутон перейде в знак Риб.

Плутон: планета трансформації

Плутон — планета покоління, що задає тон змінам поколінь. Плутон асоціюється з архетипом Скорпіона, що означає, що він відповідає за глибоку трансформацію, яка виникає внаслідок потреб еволюційного виживання.

Плутон змусить нас дивитися туди, куди ми досі не хотіли дивитися, часто в незручних ситуаціях. Попереду нас чекає багато роботи, але завдяки Плутону ми отримаємо детективну цікавість спуститися туди, куди раніше не хотіли. Можливо, нам доведеться відкопати речі з минулого, які ми навмисно поховали, щоб забути. З’явиться багато речей, які дадуть інший хід багатьом ситуаціям.

Приємно знати, що Плутон посилює наш інтерес до таємничого та забороненого, що важливо для нашого виживання. Завдяки Плутону навмисно закопані речі випливуть на поверхню.

Плутон у Водолії: що це означає?

Тримайтеся міцніше, бо наближається глобальна технологічна та політична революція. Ми увійдемо у сферу нового незалежного штучного інтелекту та глобального прогресу, інновацій, суперсучасності, винахідливості та пориву до “зірок” – наше майбутнє – це вищий вимір інтелект

Чого ще чекати в період перебування Плутона у Водолії? Спеціалісти в цій сфері пояснюють, що попереду на нас чекають зміни в багатьох сферах: – Будуть зміни в політиці, робототехніці, архітектурі в ЗМІ, в медицині, імплантології, комп’ютеризації, естетичній медицині, екології, альтернативних методах лікування, у всіх інноваціях, в авіації, космічні польоти, енергетична інфраструктура, кібернетика, нові форми шпигунства, масштабніші хакерські атаки, нові групи, вулкани, тайфуни, землетруси, цунамі, енергетичні проблеми та зміни.

Плутон завжди працює таємно і несподівано, як виверження вулкана, тому ми будемо постійно дивуватися його могутності, розумової сили і підсвідомості. Це буде масштабна трансформація психіки і радикальні зміни долі неминучі.

Водолій – знак ідеалізму і соціальної рівності. Потреба та усвідомлення того, що не все можна купити за гроші, як-от свобода, рівність і сестринство, будуть дуже сильно працювати в суспільстві.

Які знаки зодіаку найбільше відчують Плутон у Водолії?

Лев

Скорпіон

Терези

Водолій

Плутон у Водолії: що нас чекає?

Прискорення і прогрес технології.

Інвестиції в кіберпростір.

Ще більше життя у віртуальній реальності.

Перевороти.

Зростання соціальних емоцій, які об’єднають людей з різними ідентичністями у фронти солідарності, спрямовані на тих, хто має найбільше і не хоче ділитися.

Час великих змін

Плутон у Водолії переверне все з ніг на голову

Досі Плутон перебував у знаку Козерога. На перший план вийшло покоління міленіалів, яке виросло на зламі двох століть. Вони впевнені в собі, але сумлінно ставляться до своїх обов’язків, розуміючи, що здатні досягти всього, але лише наполегливою працею. Зараз час змінити своє мислення.

Коли Плутон перебуває у Водолії, нове покоління вийде на перший план. Це молоді люди, які мають більш вимогливий підхід до світу. Вони впевнені у своїй унікальності та можуть взяти під контроль. Тому це революційне покоління, яке має намір змінити світ на краще.

Саме це призведе до реформ і революцій у найближчі десятиліття. Ми побачимо ще більше технологічне прискорення, і нове покоління захопить світ. Тоді варто бути пильним і краще не заблукати в новій реальності. Водолій може влаштувати великий безлад у житті кожної людини – в тому числі і в особистому.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post