X

– Послухай, зараз зберу речі, і ти підеш за своїм маршрутом, а ми спати. Звичайно, у тебе обов’язково все буде, і нова сім’я теж, просто піди спокійно з нашого життя! – говорила колишньому чоловікові

Дзвінок в домофон порушив нічну тишу, я мовчки натиснула кнопку і залишилася біля дверей в очікуванні гостя. На годиннику чверть другого, кому не спиться, промайнуло в голові.

Зі спальні почувся голос доньки:

– Мам, хто це?

– Ще не знаю, але може бути твій тато.

– Якщо вночі, значить напідпитку, може бути, не будеш відкривати?

У дверному замку став повертатися ключ, я напружилася, по тілу пробігла дрож. На порозі квартири стояв чоловік власною персоною і правда, добряче напідпитку.

– Що, не чекали? Забули про батька, ти що нове життя влаштовувати вирішила?

– По-перше, ти нас розбудив, а по-друге, своє життя вирішив влаштувати ти, і судячи з усього, без моєї участі, – сказала я.

– Я прийшов забрати речі, а то чистих не залишилося або мені вже не можна приходити в свою квартиру? Швидко ти знайшла заміну, а у мене все одно буде нова сім’я!

Після цих слів у мене всередині все розривалося від негативних емоцій, мені хотілося кинути в обличчя його речі і зачинити двері. У нього ще повертався язик в чомусь мене звинувачувати, правильно кажуть, найкращий захист – це напад.

– Послухай, зараз зберу речі, і ти підеш за своїм маршрутом, а ми спати. Звичайно, у тебе обов’язково все буде, і нова сім’я теж, просто піди спокійно з нашого життя.

– Спок-і-і-йно, не-е-е-е не вийде, – простягнув чоловік. – Занадто тобі добре буде!

– А ти тепер думай про те, щоб їй добре було, а то раптом не сподобається, – з’єхидничала я.

– Ти нам заздриш!

– Завидувати вам, себе не поважати – відрізала я і поставила на підлогу пакет з речами. – Решта забереш пізніше, коли зберу.

Було ясно, що чоловік йти не збирався, а провокував мене на скандал. Він став ходити по кімнаті і щось бурмотів, потім пішов на кухню і відкрив холодильник.

Щоб уникнути лайки я пішла в спальню до дочки. Через деякий час почула, як двері грюкнули. Швидко вийшовши із спальні, я зрозуміла, що чоловіка в квартирі не було.

Зітхнувши з полегшенням, я вже збиралася спати, як мій погляд упав на шафу, двері якого були прочинені. Заглянувши в нього, я побачила, що зникли гроші, відкладені на непередбачений випадок.

«Ось і настав той випадок! Який же ти негідник! » – подумала я і пішла спати, ранок вечора мудріший.

Фото ілюстративне з вільних джерел.

Oksana H:
Related Post