X

Розлучення неминуче: цим трьом знакам Зодіаку осінь принесе неприємність у особистому житті. Всесвіт дає декілька порад, як зберегти почуття та втримати біля себе половинку, подаровану небесами!

Розлучення неминуче: цим трьом знакам Зодіаку осінь принесе неприємність у особистому житті. Всесвіт дає декілька порад, як зберегти почуття та втримати біля себе половинку, подаровану небесами!

Осінь не всім знакам Зодіаку припадає “до смаку”. Холодна пора року часто приносить “сюрпризи”. Та не всі знаки зодіаки знаходяться під загрозою.

Астроексперти виділили лише три, які восени опиняться під загрозою розлучення.

Хто ж ці знаки, які потрапили в немилість осені: Козоріг, Телець та Скорпіон

Козоріг

Активні Козероги рідко сидять на місці та постійно займаються роботою, активностями на свіжому повітрі, та іноді можуть забувати приділяти достатньо уваги своїй другій половинці. Через це у парі можуть з’явитися недомовленості, які згодом виллються у суперечки, а можливо – у розлучення.

Через те, що партнер чи партнерка Козерогів відчувають себе забутими та непотрібними, вони прагнутимуть відділитися від Козерога, при чому якомога швидше. Таке спонтанне розлучення може надовго прибрати Козерогів з ритму. Щоб уникнути такого, представникам цього знаку зодіаку варто більше часу приділяти своїм другим половинкам.

Телець

Тельці часто бувають дуже зверхніми – і це стосується не тільки знайомих чи колег, але і їхніх коханих. Снобська поведінка може не тільки призвести до купи дрібних суперечок, але і до серйозних “бурь”.

Через те, що обраниця чи обраний Тельця почуватимуть себе не на рівні з коханим, вони будуть бунтувати та уникати спілкування – і це може обернутися розлученням. А щоб уникнути такого розкладу, достатньо з повагою ставитися до своєї другої половинки та не ставитися зневажливо до будь-яких її слів.

Скорпіон

Восени Скорпіони самі можуть стати ініціаторами розлучення – цьому знаку зодіаку стає нудно у довготривалих стосунках, і щоб пройти витримку часу, треба підкидати до багаття кохання свіжих дров. На жаль, цієї осені декому може не вистачити навіть хмизу, тому Скорпіони надумають розірвати стосунки.

Щоб не впасти в депресію та тугу за колишніми, Скорпіонам варто урізноманітнити своє дозвілля та більше часу проводити із друзями.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post