X

Розлука чи кохання, подароване небесами: тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року. Який знак Зодіаку буде мати велике бажання сходити наліво!

Розлука чи кохання, подароване небесами: тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року. Який знак Зодіаку буде мати велике бажання сходити наліво!

Щотижневий любовний гороскоп на 9-15 січня 2023 року підкаже, чим варто керуватися в любовному житті прямо зараз. Вам цікаво, що вас чекає? Перевірте!

Хто зараз може бути спокійним за своє любовне життя, а кому варто почати хвилюватися? Прочитайте любовний гороскоп на цей тиждень і дізнайтеся, чого очікувати.

Любовний гороскоп на тиждень

Вам цікаво, що станеться у вашому любовному житті найближчим часом? Якщо ви хочете підготуватися до майбутніх днів, прочитайте свій любовний гороскоп на цей тиждень.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Овен

Овнів чекає приємний сюрприз. Хтось покаже їм, що вони йому цікаві. Однак вони повинні бути обережними, якщо вони вже перебувають у любовних стосунках. Партнер швидко дізнається про цю ситуацію і почне підозрювати у походеньках наліво.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Телець

Тельці незабаром зрозуміють, що їх насправді хвилює. Але зараз, через Марс, вони можуть відчувати багато сумнівів. Зараз не час давати обіцянки або зізнаватися в почуттях. Тепер вони можуть змінювати свою думку з дня на день, навіть якщо вони цього не хочуть. З плануванням майбутнього їм варто почекати до середини січня.

Любовний гороскоп на тиждень 9-15 січня 2023 – Близнюки

Близнюки захочуть покласти все на одну карту. Вони почнуть планувати стосунки та спільне майбутнє з дуже важливою для них людиною. Але спочатку вони повинні переконати її, що вона може довіряти цим пропозиціям.

Любовний гороскоп на тиждень на 9-15 січня 2023 року – Рак

Раки можуть відчувати втому і зневіру. Майбутній тиждень виглядає не надто оптимістично. Однак краще не розвантажувати свій настрій в компанії близької людини. Це може призвести до раптового розриву відносин.

Любовний гороскоп на тиждень 9-15 січня 2023 – Лев

Левам варто спокійно займатися своїми справами, а не аналізувати поведінку коханої людини. Мине багато часу, перш ніж вона зможе прийняти рішення про своє майбутнє, тому немає сенсу впадати в нетерпіння. Зберігайте спокій і посміхайтеся якомога більше. Це буде працювати навпаки, як магніт.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Діва

Діви отримають несподіване повідомлення із запрошенням на зустріч. Може виявитися, що той, хто перестав з ними спілкуватися деякий час тому, захоче відновити контакт. Не варто відразу піддаватися на її залицяння. Краще подивіться, скільки вона готова зробити, щоб повернути інтерес зодіакальної Діви.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Терези

Терези цього місяця досягнуть максимуму, якщо утримаються від ініціативи. Інша сторона не може знати, що вони її отримали. Вони можуть бути дуже закохані в неї, але вони повинні поки що тримати це в таємниці. Вона не готова до таких зізнань. Поки вона думає, що це безумовні стосунки, вона буде прагнути до цього сама. Він навіть не помітить, коли втрутиться…

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Скорпіон

Цього тижня Скорпіонам необхідно поважати потреби коханої людини. Вона може відчувати втому і неохоче реагує на будь-яку пропозицію піти разом. Замість того, щоб ображатися на це, варто продемонструвати їй підтримку. Спільне приготування їжі та спільний перегляд фільмів також може бути веселим.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Стрілець

Стрільці не знають, чого хочуть. Якщо інша людина почне тиснути на них і змушувати прийняти рішення, вони можуть відмовитися від стосунків. Найближчим часом вони матимуть сильну потребу в незалежності та змінах. Однак перш ніж запропонувати з кимось розлучитися, їм варто добре подумати.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Козоріг

Козерогам варто організувати велику зустріч. Таким чином, самотні отримають можливість завести нове знайомство, а люди, які перебувають у парі, урізноманітнять свої стосунки. Цього тижня в любовному житті Козерогам найбільше допоможуть друзі.

Тижневий гороскоп кохання на 9-15 січня 2023 року – Водолій

Водолії зрозуміють, що певна людина починає відігравати все більш важливу роль у їхньому житті. Коли вони будують плани на майбутнє, вони можуть виявити, що думають про це майже весь час. Вона теж хоче близького знайомства. Варто відкрито сказати їй про свої почуття.

Любовний гороскоп на тиждень 9-15 січня 2023 року – Риби

Риби не повинні повертатися до того, що було. Їхні минулі розчарування ніколи не повторяться. Отже, хоч у їхніх серцях панує страх перед майбутнім, вони скоро зітхнуть з полегшенням. Вони зрозуміють, що цього разу все буде зовсім по-іншому.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post