X

Саме тоді закінчиться: жінка з унікальними здібностями Анна Єфремова, чітко назвала місяць, коли українці будуть святкувати Перемогу!

Саме тоді закінчиться: жінка з унікальними здібностями Анна Єфремова, чітко назвала місяць, коли українці будуть святкувати Перемогу!

Тарологиня назвала місяць, коли Україна прожене “сусідів” з рідної землі!

Як повідомляє ведучий спеціаліст в сфері тарології, Анна Єфремова, в 2023 році все ще буде тривати.

Жінка з унікальними здібностями зробила розгорнутий таро-прогноз по в Україні. Вона переконана, що наступного року дії продовжаться, проте буде певна пауза.

Ця пауза буде взята російською стороною через те, що у них буде гостра нестача озброєння або “живої сили”. Детальніше Єфремова розповіла у своєму блозі.

“Перша половина року навряд чи зупинить в цілому. Тут показано, 7-9 місяців – це проміжок часу, в який Україна реально може отримати шанс на перемогу. І такі надії в принципі у Зеленського в даному випадку. Він реально на це сподівається, розуміє це, навіть якось це прораховує. Але тут потрібно бути дуже акуратними, тому що коли у тебе все йде так, як ти хочеш, головне не загордитися”, – зазначила Анна Єфремова.

Також тарологиня наголосила, що з боку “сусідів” ще будуть спроби і гати по українських містах, і окупувати наші території.

Кожен українець повинен стояти на своєму фронті! Тільки разом ми наблизимо Перемогу!

Слава Богу!

Слава Україні!

Слава мужнім ЗСУ!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post