X

Саме ці чотири області під найбільшою загрозою: маг Роман Шептицький вже знає, і більше того, поділився з українцями, якою ж буде “віддача” “головного” на росії, після “бавовни” в Криму!

Саме ці чотири області під найбільшою загрозою: маг Роман Шептицький вже знає, і більше того, поділився з українцями, якою ж буде “віддача” “головного” на росії, після “бавовни” в Криму!

Чого ж нам очікувати від “сусідів”.

Роман Шептицький попереджає, що з північного і південного напрямку можливе збільшення атак.

Всі подальші вчинки росіян будуть  напряму пов’язано з тим, що вчора, 8 жовтня Кримський міст побачив “бавовнятко”. Як наголошує маг, сусіди не вірили, що таке може статися, ще й майже на саме день народження “головного”.

“Перше, що я взагалі бачу по розкладу, що ворог цього очікував, але до останнього сподівався, що цього не станеться. По енергії відчуваю, що після такого, як я називаю, це карма прилетіла, спрацював верховний суд”, – сказав Шептицький.

Чоловік наголосив, що армія РФ почне “віддавати” за свої поразки всюди де тільки можна. Під велику загрозу можуть потрапити великі мирні міста.

“Я бачу протистояння. Двійка мечів і перевернута колісниця. Вони не знають наразі як на це реагувати. Але те, що ця подія ще стане черговим розколом, пришвидшенням краху системи “головного”. І внутрішні конфлікти ще більше будуть, це однозначно так. Найбільше, що вони можуть зробити – це підлі таємні атаки, які можуть стосуватися цивільних пунктів”, – пояснив маг.

Маг вказав на області та міста, де провокацій і “чорних” вчинків “сусідів” побільшає після останніх подій!

“Є загроза певних “чорних” моментів. Загрози пов’язані з мирними жителями. Це можуть бути зараз підвищені атаки дронами-камікадзе. Найбільше, де можуть бути потрапляння, зараз енергетично йдуть ті території, де безпосередньо фронтові лінії Запорізької, Донецької, Луганської і Харківської областей”, – наголосив Роман.

Шептицький дуже просить не розслаблятися і всім тим, кого він не позначив у своєму зверненні. В найближчий час може статися все що завгодно, і де завгодно!

“Так само підвищений ризик спроби атаки по цивільних і інфраструктурних об’єктах навіть Західної чи Центральної України”, – наголосив маг.

Українці, бережіть себе та свої родини.

Миру вам та добра!

Наблизимо Перемогу разом!

Слава Україні! Слава мужнім ЗСУ!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post