X

Щасливчики першого півріччя 2023 року: астрологи визначили, яким знакам Зодіаку найбільше пощастить у прибутках і грошах у перші 6 місяців року, що настав: достаток загорне їх у свої обійми

Щасливчики першого півріччя 2023 року: астрологи визначили, яким знакам Зодіаку найбільше пощастить у прибутках і грошах у перші 6 місяців року, що настав: достаток просто загорне цих представників Зодіакального кола у свої обійми!

Українські астрологи склали гороскоп на перші пів року 2023-го, виділивши щасливчиків наступного календарного періоду.

Овен

Ви амбітні і рік, що настав, нарешті, дозволить вам задовольнити свої найсміливіші плани. Не доведеться перейматися грошима, зарплата буде гідною, а працевлаштування знайде вас швидко. Якщо шукайте нову роботу, то активізуватися астролог радять вам у лютому, березні й травні.

Ближче до літа Овнам захочеться змін, але не поспішай звільнятися чи змінювати сферу бізнесу, з настанням другого півріччя ви зрадієте, що забезпечили свою стабільність.

Лев

Ваша мета-2023 – кар’єрне зростання! І ви отримаєте багато вигідних пропозицій.

У січні, квітні або травні можете розраховувати на пропозицію обійняти керівну посаду, а відрядження можуть статися влітку. Якщо труднощі і виникатимуть, вирішити вам їх допоможуть, що не дивно для товариської людини, друзі та покровителі. Ви досягнете бажаного! Рівень того достатку, про який ви мрієте, вже в дорозі до вас.

Діва

На Дів чекає продуктивний рік-2023, особливо його перші 6 місяців – у цьому запевняють астроексперти. Ви займатиметеся і кар’єрою, і бізнесом, і сім’єю! І все встигатимете, все гармонійно поєднаєте.

У січні можуть бути незначні неприємності на роботі, саме вони змусять тебе взяти все у свої руки, показати себе відповідальним працівником і нарешті отримати місце начальника чи керівнка.

Ефективні ділові відносини допоможуть Дівам просувати свої ідеї та реалізовуватись в обраній сфері з великим фінансовим успіхом.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post