X

Сказала вона і про грудень 2022 року, виділивши особливу дату, у якій 6 однакових цифр – можливо, саме ця дата стане відправною точкою до глобальних подій: «Великий брат прийде на чужу землю і забере належне йому по праву. Недруги, які прийшли із Заходу, також візьмуть те, що належало їм століттями»

Свого часу загадкова і неоднозначна провидиця Ванга сказала і про грудень 2022 року, виділивши особливу дату, у якій 6 однакових цифр – можливо, саме ця дата стане відправною точкою до глобальних подій.

На тлі останніх подій в Україні і у світі прості люди й експерти все частіше звертаються до пророцтв болгарської віщуни Ванги.

Зокрема, особливу увагу вони звернули на пророцтво Ванги про шість двійок у даті, і багато хто відразу припустив, що йдеться про дату 22.12.2022 року.

Зазначимо, що спочатку Ванга назвала 2022 доленосним як для росії, так і для всього світу, відзначаючи що цей рік принесе з собою серйозні випробування, проте ще й ознаменує початок нової ери. А ось дата із шести двійок, можливо, стане якраз відправною точкою до цих подій.

Серед серйозних випробувань Ванга також назвала скорочення населення, якому послужить невідомий недуг.

Також Ванга передбачала, що у 2023 році випробування рф продовжаться, проте все врешті-решт призведе до очікуваних змін для країни та світу.

«Великий брат прийде на чужу землю і забере належне йому по праву. Недруги, які прийшли із Заходу, також візьмуть те, що належало їм століттями», – пояснювала вона.

Деякі аналітики також погодилися, що пророцтво Ванги вже незабаром здійсниться, а натомість загроза прийде і країнам Заходу та США.

Ми ж віримо лише в перемогу України, в ЗСУ і Всевишнього – все у його руках. Кожен з нас має робити все для Перемоги на своєму місці, допомагати Україні на всіх фронтах!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post