X

“Сусіди” запустили п’ять ракетних ударів по Львову: пішли з життя люди, зокрема й дитина

“Сусіди” запустили п’ять ракетних ударів по Львову: пішли з життя люди, зокрема й дитина

У Львові вранці 18 квітня пролунали вибухи. Російська армія завдала п’ять прицільних ракетних ударів по місту. Постраждала цивільна інфраструктура, попередньо, є жертви.

Інформацію про удари підтвердив мер Львова Андрій Садовий у Telegram. Дані про руйнування та постраждалих уточнюються, проте громадський активіст Андрій Смолій уже повідомив, що пішли з життя люди, зокрема й дитина.

Мер зазначив, що станом на 8:50 відповідні екстрені служби вже виїхали на місце інциденту.

Інформацію про вибухи підтвердив також голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький. Він закликав усіх жителів регіону залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Наголошуємо: ігнорування сирен може призвести до трагічних наслідків!

Відомо, що внаслідок атаки було пошкоджено цивільну інфраструктуру. Про це написав у Twitter радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

“Росіяни продовжують атакувати з повітря українські міста, цинічно на весь світ заявляючи про своє “право”… знищувати українців”, – обурився він.

Декілька ударів РФ були направлені проти залізничної інфраструктури. Постраждалих серед залізничників та пасажирів немає.

В “Укрзалізниці” додали, що ситуація на львівському вокзалі контрольована, пасажири були розміщені в безпечних укриттях.

“Висадку та посадку на потяги відновлено після закінчення сигналу тривоги”, – сказано в повідомленні пресслужби.

Потяги, які на той час ще доїжджали до Львова, були затримані на в’їзді до міста, але після сирени продовжили рух.

Все буде Україна!

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post